I da, isto se odnosi na shopping centre u razdoblju infekata (to je u biti cijela zima, tj. ovo kad i jesu shopping centri najzanimljivij, znači nikakve igraonice di cirkulira masa).

Mislim, ima to svoju cijenu, ali jednom se uvidi da se ne može, za neku djecu, neko vrijeme (nije to zapisano za vijeke vjekova) i jare i pare.

Pa onda raspolažeš resursima ovisno što možeš - ili ideš stalno na bolovanje, ili, ako ne možeš, organiziraš neku stalnu alternativu kolektivu, a sve dolazi s cijenom, bilo bi bolje da nije tako osjetljivo, ali po mojoj procjeni sigurno jedna petina, ako ne i više, malih kolektiv-goera je takva, barem neko vrijeme (tipa godina-dvije) nije to ono totalno čudo i muka neočekivana.

Iako, i meni je to bilo tako teško prihvatit i mislila sam zašto baš meni... ako si na početku tvoje kolektiv-karijere možda sada za ovako "direkt u glavu" ,ne budeš prijemčiva za primanje ove poruke. Uvijek možeš lupati onda po nečem standardnom iz asortimana imunoglukan-matična mliječ-slana soba-fiziološka, ako ti to štima - znači da u biti i nisu osjetljivci.

Ako dulje potraje kašalj ili upale uha/grla, onda traži alergologa ili otorinca da se vidi može li se pobljšat stanje uvođenjem flixotida i singulaira za respiratorne infekte ili "cepanjem" mandula za upale grla/uha.

I to ti je to... bojim se.