Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: preparati za jačanje imuniteta

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
    e, nekako se ne mogu baš sa svime složiti. npr. imam troje djece, od kojih samo jedno reagira suhim kašljem, i ne, nije astmatičar.
    i sljez joj pomaže, smiruje, radimo domaći sirup, vrlo jednostavan za pripravit, znači nema kemijskih iritansa. i ona je bolje otkad funkcioniramo na taj način.
    i jedemo domaći med-tek od prošle godine neki za koji sam 100% sigurna da nije šećer i sl.
    povremeno kupim i neki sirup, najviše iz razloga što najmanja ne jede voće pa se tješim da joj ubacim, na taj način, barem nešto u organizam.
    Super. Ne kažem da je svaki dugotrajni suhokašljač astmatičar (jeste li bili na alergo testu?), nego da ovi koji jesu - njima neće proći bez lijekova, ovi koji nisu - njima će bit bolje svejedno što konzumirali - sljez, slanu sobu, petrovićev med itd. Oni će se izboriti, a sljez itd. neće napraviti bitnu razliku.

Ali, ovo je forum, nisam ja likar - go ahead s mišljenjima. Samo pokušavam dati malo drugačiji pogled na pitanje "jačanja imuniteta", ovo tvoje mišljenje, Val, je mainstreamovsko, većina mama ima neki preparat u koji se "kune", pa da Zo čuje i drugačija iskustva (da ne pomaže ništa, tj. kako su završavale naše, non-mainstream paradigme).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.10.2012. at 12:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •