Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: preparati za jačanje imuniteta

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam odgojena nekako tako...da se imunitet jača, čeliči...obnavlja...slabi...i da mi bome imamo utjecaja na njega..
    e sad...kako i čime...koliko je tu sreće...kako to procijeniti? ne znam.
    u zadnje sam vrijeme od puno toga odustala...i istina, većina jednostavno prođe.
    e sad...jedino od čega nisam odustala jesu prirodni čajevi, med i medni pripravci.
    i ja vidim da nam nekako pomažu.
    a sad...da li moja djeca jednostavno nisu boležljiva...do sada nikad popila antibiotik...ne znam.
    sad smo krenuli u vrtić pa ćemo vidjeti na čemu smo.
    Nisu boležljiva, tj. vrtić će bit veliki lakmus-papir kako će im bit.

Čajevi itd. - mislim, ok je meni to, ali ništa puno od toga, bolest koju čaj liječi prošla bi i sama.

Troje djece i jedno boležljivo - imam i primjer iz prijateljskog kruga - prvi normalno vrtićarac, niakkvih problema, srednje dijete (bez ikakve specijalne alergološko-astmatske-mandule podloge, jednostavno pohađanje vrtića nemoguće, stalno bolesna), najmlađe dijete kao i prvo - normalno vrtićarac.

I ta mama je na raspolaganju imala sav zdravorazumski set alata za "ojačavanje imuniteta", prirodni je đir i ne radi, znači i vremena i interesa za "jačanje imuniteta" napretek, a i tako ju je, vjerujem, odgajalo, u više navrata tipa s godinama pauze pokušavali uključivat u vrtić, ali nije uspilo - prije nego se imunitet sam posložio (tipa 2.-3. osnovne, ali i dalje ostaje prvo koje će zakačit neki infekt).

Jačanje imuniteta je "pad graha", osim ako nema ispod toga neke dijagnoze.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.10.2012. at 12:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •