Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: preparati za jačanje imuniteta

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    moj mali ima 4 godine...i tek sad je krenuo u vrtić.
    do sada nismo ništa izbjegavali...od toga što nabrajaš...nekako namjerno...htjela sam vidjet jel se kači to tek tako...ili ne. radionice, rođendane, centre..pa i one igraonice u centrima...
    i eto...pljuc...pljuc...imali smo sreće do sada...

sad su nas na upisima kakti isprepadali...
    da se ne brinem kad krenu bolesti...da je to normalno....svaki mjesec nešto...
    a meni je to brrrrrr....za sada mi nije normalno, i ne bi voljela da postane....

a doma mi je mala...pa si kontam...ako bude nosio...pa svi u krug...pa brrrrr...

ja bi neko jačanje, ekspresno
    Ma, uzmi svaki dan matičnu mliječ i da vidiš... ili ko ono za svinjsku... o čemu kao farmaceuti šute - samo fiziološku i čaj, kakav tamiflu i cijepljenje. Zezam se.

Ako si fakat s malim brijala tipa cijelu zimu po igraonicama nekog od big mallova tipa jednom tjedno u razdobolju studeni-travanj a djetetu ništa, ili 10+djecnim rođendanima meni bi i to već bio neki (pozitivni) indikator.

Svakomjesečno razbolijevanje u početku je relativno normalno... ako traje više od godine dana, onda je potreban reset.

Sve ćeš vidit.

Ova moja prijateljica s troje djece, srednje turboosjetljivo, majka prirodni đir i još doma, ništa nije pomagalo, dijete su ispisivali zbog najmlađeg (beba)... onda kad je beba poodrasla do tri godine, ona je išla, a srednje još uvijek ne. Mislim da je mama svo troje dojila i sve prirodno radila, ono turbo natur đir, a ziher su svaki dan i izlazili itd.

There's nothing you can realistically do, do na zdravorazumske stvari koje 90% ekipe s Rode radi, nego čekat. Sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.10.2012. at 15:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •