pa nisam ja ni govorila da djeci s dijagnozom pomaže čaj, tu bi bilo suludo pokušavat i pravit se da pomaže.
govorim o običnim bolestima, prehladama, kašljanju-i ne toliko o imunitetu već kako lakše prehodat, prizdravit u tim situacijama.
već i ptice na grani znaju da se tekućinom razrjeđuje sluz, navodno na Srebrnjaku klince "šopaju" vodom...zbog čega onda ne bi pomagao čaj,
u smirivanju kašlja...ne kužim zašto tako strogo NE.
i ne doživljavam sebe mainstreamovski, prilično sam realna-npr. nisam zagovornik eter.ulja-probala (već iz očaja) i za kožu mi ne pomaže, čak obrnuto, ali
čajevac mi je super.
ne koristim petrovićev med (nikad mi nije palo na pamet da je spešl), već naših frendova i da, jako volim propolis-prilično pomaže kod afti.
e, sad, pomaže meni i preporučit ću, ali to ne znači da će pomoći svima, i mari, i bari, i štefu. (primjera radi kako ne funkcionira sve kod svakog
je i moj sin, Ina upoznata si, koji je imao treću mandulu, ogromne druge dvije, a nikad nije imao gnojnu anginu ili upalu uha-a svi će se zaklet da i jedno i drugo dolazi od toga).

i kad već spominjete shoping centre-ne idemo iz razloga kašljanja i velikih i malih, sline svi okolo, zdravije nam je prošetat Maksimirom.
a tko zna, možda iz tog razloga, naša pedica nama čestita na rijetkim dolascima.

da se zbrojim, neka svatko koristi što mu pomaže ili što misli da mu pomaže.