-
pa nisam ja ni govorila da djeci s dijagnozom pomaže čaj, tu bi bilo suludo pokušavat i pravit se da pomaže.
govorim o običnim bolestima, prehladama, kašljanju-i ne toliko o imunitetu već kako lakše prehodat, prizdravit u tim situacijama.
već i ptice na grani znaju da se tekućinom razrjeđuje sluz, navodno na Srebrnjaku klince "šopaju" vodom...zbog čega onda ne bi pomagao čaj,
u smirivanju kašlja...ne kužim zašto tako strogo NE.
i ne doživljavam sebe mainstreamovski, prilično sam realna-npr. nisam zagovornik eter.ulja-probala (već iz očaja) i za kožu mi ne pomaže, čak obrnuto, ali
čajevac mi je super.
ne koristim petrovićev med (nikad mi nije palo na pamet da je spešl), već naših frendova i da, jako volim propolis-prilično pomaže kod afti.
e, sad, pomaže meni i preporučit ću, ali to ne znači da će pomoći svima, i mari, i bari, i štefu. (primjera radi kako ne funkcionira sve kod svakog
je i moj sin, Ina upoznata si, koji je imao treću mandulu, ogromne druge dvije, a nikad nije imao gnojnu anginu ili upalu uha-a svi će se zaklet da i jedno i drugo dolazi od toga).
i kad već spominjete shoping centre-ne idemo iz razloga kašljanja i velikih i malih, sline svi okolo, zdravije nam je prošetat Maksimirom.
a tko zna, možda iz tog razloga, naša pedica nama čestita na rijetkim dolascima.
da se zbrojim, neka svatko koristi što mu pomaže ili što misli da mu pomaže.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma