Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: preparati za jačanje imuniteta

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
    da se zbrojim, neka svatko koristi što mu pomaže ili što misli da mu pomaže.
    Mala korekcija - što u nekom trenutku misli da mu pomaže, vidiš da se tashunica sa žaljenjem osvrnula na pare ostavljene na imunopreparatima .

Zo je pitala za naša iskustva - eto moga. Moje dijete je pacijent Srebrenjaka, ne sjećam se te vode, tu se svodi na ispitivanje je li netko ima astmu ili ne i onda odgovarajući tretman. Ne sjećam se točno dg. tvoga djeteta vezano za mandule itd. - neka procjenjuje doktor.

Pacijenti su ovi koji kažu - ti radi ono što ti vjeruješ. Ali, to nije objektivno niti znanstveno utemeljeno (da će od toga nešto bolje bit), a neka svako, uključivo Zo procijeni sama sebe - jel' bi benefitirala od placeba ili ne. Na to se svodi.

Nije uopće neko ne - neka piju čajeve, ali ono.. .ja ne mogu potpisat te koji tvrde da je u tome spas... nego jednostavno ima tvrdokorno osjetljivijih i činjenica je da se ne može puno na tu temu napravit.

Meni je osobno to bilo utješno i otrežnjujuće u smislu prihvaćanja realnosti i prilagodbe realnosti, a ne traženje x-tog preparata koji će možda pomoći, pa se nadam da ću kome pomoći iskustvom.

Mame ovih stvarno osjetljivih će me skužit, vjerujem.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.10.2012. at 16:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •