Mala korekcija - što u nekom trenutku misli da mu pomaže, vidiš da se tashunica sa žaljenjem osvrnula na pare ostavljene na imunopreparatima.
Zo je pitala za naša iskustva - eto moga. Moje dijete je pacijent Srebrenjaka, ne sjećam se te vode, tu se svodi na ispitivanje je li netko ima astmu ili ne i onda odgovarajući tretman. Ne sjećam se točno dg. tvoga djeteta vezano za mandule itd. - neka procjenjuje doktor.
Pacijenti su ovi koji kažu - ti radi ono što ti vjeruješ. Ali, to nije objektivno niti znanstveno utemeljeno (da će od toga nešto bolje bit), a neka svako, uključivo Zo procijeni sama sebe - jel' bi benefitirala od placeba ili ne. Na to se svodi.
Nije uopće neko ne - neka piju čajeve, ali ono.. .ja ne mogu potpisat te koji tvrde da je u tome spas... nego jednostavno ima tvrdokorno osjetljivijih i činjenica je da se ne može puno na tu temu napravit.
Meni je osobno to bilo utješno i otrežnjujuće u smislu prihvaćanja realnosti i prilagodbe realnosti, a ne traženje x-tog preparata koji će možda pomoći, pa se nadam da ću kome pomoći iskustvom.
Mame ovih stvarno osjetljivih će me skužit, vjerujem.