Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
U svakom slučaju, trajalo je cele godine, popila je 5-6 tura antibiotika i već smo bili na korak od ispisvanja (trebalo je vaditi krajnike, ugrađivati cevčice). Onda smo pronašli orl doktorku koja nam je objasnila da postoje virusne upale uha, da ne mora antibiotik svaki put... Pa smo oslučili da probamo još jednu godinu. Vadila sam je iz vrtića na svaki šmrkav nos, čistili, ispirali. Pila je riblje ulje i dalje, i vitamin C u bolestima. A ta orl doktorka me ubedila da počnem da joj dajem i ehinaceu. Mnogo je bolja bila ta vrtićka godina, bila je tu i tamo slinava, van vrtića, ali ni jedan antibiotik nije popila. E sad od čega je, ne znam.
Ja i dalje nisam neki fan tih preparata za jačanje imuniteta, ove jeseni ne pije ništa pa ćemo videti.
Jeste li išli na operaciju (nisam te shvatila?). Ili niste, nego ste vadili na svaki šmrkav nos? Po Jovančeviću (neki naš tu pedijatar koji slovi kao) jedina indikacija di je skraćivanje boravka u vrtiću smisleno (tipa da ne bude 10 sati, nego 5 ili manje) je kod tih upala uha jer tete ne stižu bavit se nosom i ispuhivat ga.

Ako ste tako radili (vadili na šmrklje i ispuhivali nos), ja brijem da je prije od toga, nego od ehinacee. Naime, naišla sam stvarno na masu ljudi koji uvode djetetu terapiju za astmu... ali su skloni, primjerice, prepisat to što je djetetu bolje jer su uveli, uz to, i crni kim ili tako nešto.