Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: preparati za jačanje imuniteta

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    uglavnom, ja sam "kontrolorka". volim misliti da su neke stvari u mojim rukama...jel...i to me previše počelo opterećivati...pa puštam konce lagano...

...

nego...sad mi je zanimljivo razmišljati o tome kako ja uopće nisam imala utjecaja na sve to...nego mi samo tako pao grah...to je novost za mene.
    mislim da je za osobu poput mene to gotovo nemoguće prihvatiti, i da ću uvijek biti plodno tlo za uvaliti mi nešto kao dobro...
    mrzim marketing...jel.
    zato sm se vratila svemu onome baš izvorskom...prirodnom...i nekako tome ne mogu ne vjerovat, jer nam je priroda dala.
    al, opet...sve to pričam iz cipela mae čija djeca nemaju nikakve dijagnoze...
    Jel' ja brijem ili si ti nešto oko poroda aktivist? Ako jesi, samo uzmi "copy" spike Odentove oko poroda i napravi "paste" na imunitet-spiku.

Doduše, to je onda dekonstrukt druge postavke (da dojenjem bitno utječemo na imunitet).

Jednostvo - imunitet je prezeznut da bi se mogao uzeti jedan faktor i reći - voila. Nakon svega, nakon networkinga s alergičarima ful dojenima (ono... ja sam bila jedina koja ne doji), reuma spika i raznoraznih stvari, moj zaključak je da je to grah + geni.

I ja sam, inače, kontrolfreak, ne znam kuži li se.

Ali... ovo je beyond control.

Vissnja, znajući ono što znam, kad smo mi bili u dilemama operacija ili ne (s tim da sam ja đir da bi to ziher presjekla, čak mi se čini da je današnji liječnčki stream s ostavljanjem mandula krivi... jer znam da ovi koji pate s tim u djetinjstvu, često znaju i u odrasloj dobi bit na antibiotiku zbog toga), čitajući sve te članke, brijem da je stvar poboljašnja kod tvoje male - ispravno postavljanje prioriteta oko higijene nosa i vađenje na svaki šmrk, a ne ehinacea.

Ali, nisam ja likar.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 11.10.2012. at 10:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •