Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: predstave za klince i ulaznice

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno predstave za klince i ulaznice

Nije mi namjera ispasti škrticom ali zanima me mora li se za klnice u kazalistima kupovati ulaznica ili ih mogu prosvercati u krilu?

situacija je sljedeca:
    moram odgledati 5 predstava za jedan kolegij (i to ovaj mjesec jer sam dosada bila ljena)a imam curku taman za kazaliste.glupo mi je ostaviti doma pa bih ju povela.malo mi je financijski previse za svih 5 placati ulaznicu za obje pa molim iskusne kazalištarce da me upute.

Bila je kao spika da sa indexom upadam bez placanja ali smo neki dan u Trešnji ostali posrani pa sam kupila karte za obje.onda sam skuzila da dosta roditelja ima klince na krilu.

pa sada nebih htjela ispadati neuka i neobrazovana kokoš.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

dok je moja mirakulica bila mlađa i manja , nikad nismo kupovali dvije ulaznice, uvijek samo jednu i sjedila bi mi u krilu. to je i njoj bilo draže, jer bi bila na povišenom i bolje bi vidjela ...
    e, da, išli smo u sva moguća kazališta za djecu...

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Koliko znam plaća se svugdje, a sa indeksom možeš proći samo u ZKL-u. Tako su barem meni rekle kolegice, ali nisam još isprobala.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

koliko ja znam u Maloj sceni se plaćaju ulaznice posebno za djecu. U ZKL i Žar ptici bi isto dijete trebalo platiti ulaznicu, ali su malo labaviji oko toga. Iako ova moja najčešće sjedi na meni i kad ima svoje mjesto

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Uvijek smo dosad plaćali ulaznice za obje, čak i dok je bila manja i sjedila mi isključivo u krilu.
    Nisam ni znala da u nekim kazalištima postoji mogućnost plaćanja jedne ulaznice ako dijete sjedi u krilu.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni telefonski na blagajni u tresnji potvrdili da djeca do dvije godine ulaznicu ne placaju

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a postoji li uopce predstava za djecu do dvije godine??

cure hvala na komentarima.visim da bi app mogao proci.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    a postoji li uopce predstava za djecu do dvije godine??

cure hvala na komentarima.visim da bi app mogao proci.
    U Trešnji bi to mogla biti predstava Najotmjeniji div u gradu. U Maloj sceni imaju ciklus predstava za djecu od godine i pol pod nazivom Priča o.., ali ne znam plaća li se ulaznica za tako malo dijete.
    I u Kazalištu Dubrava postoji predstava za tako male klince - Dugine boje.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

prije nekad davno su klinci i jedan roditelj isli bezproblema na jednu kartu, a onda su u tresnji poceli biti strozi i napominjati da trebaju dvije karte. znam da smo mi znali ici u tresnju nas 4 za 3 karte i tad nisu prigovarala, ali balerina je bila mala.

od predstava za manje od dvije godine je uvijek prisutna miffy

evo sad sam pogledala raspored i iznenadih se da je miffy od 4+ godine, a snjeguljica od 3+. nakon snjeguljice mi smo dulji period izbjegavali kazaliste, jer su se klici rasplakali kad je lovac zapucao. nakon toga nisu zeljeli ostati unutra.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Miffy su moje gledale s puno manje od dvije i bilo je odlicno.
    Nedavno sam provjeravala bas s Tresnjom, i do dvije godine klinci idu na ulaznicu roditelja, tako su mi rekli na blagajni i tako smo kasnije i odgledale Miffy. Gledale smo ju opet s pet valjda i naravno da je drugacije, kad su mali vesele ih pjesmice i sarena scena, kasnije je to pravo gledanje predstave.
    A Snjeguljice su se znali prestrasiti i stariji, moja je komentirala da je 'to sve samo za igru'.
    Diva i Dugine boje smo isto odgledale jako male i sve pet, nikad straha ili dosade, uvijek zabavno.
    Jedino kazaliste u kojem je komentirala da su to bas strasno napravili je ZKL na Vuk i sedam kozlica, bez sad nekog straha, vise ono - bas su to mogli i drukcije.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U svim dječjim kazalištima uvijek plaćamo ulaznice za sve. U HNK na Orašaru su mi sami ponudili da kupim samo jednu ulaznicu za kćer i sebe, ona je imala 4 godine kad smo išli, jer će mi ionako sjediti u krilu. Hvala im.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u trešnji se tak i tak mora ili sjedit u krilu ili na onoj škatulji, ja biram krilo,

Inače ne postoje baš predstave za manje od 2 godine, osem u Maloj sceni tipakotač, voda i sl.

Alimoji klinci su puno ranije od 2godine išli u kazalište, i naravno švercali se u krilu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •