Hvala na savjetima!
Da rezimiram:
- dakle, voće i povrće nije dobro davati za večeru, eventualno jabuke i kruške...
- voće je najbolje davati samo (i to ujutro, kažu) ili kasnije u danu pola sata prije obroka ili dva sata nakon obroka (zbog probave)
- povrće za ručak
- večera: mliječni proizvodi (jogurt, svježi sir, mlijeko, žitarice - palenta, pahuljice, griz...)
Ja još nisam uvela mliječne proizvode jer se štreberski držim Rodine tablice koja kaže da jogurt i svježi sir idu s 11. mjeseci (a ona to puni za tjedan dana). Ipak, sutra joj ih kupujem i krećemo s tim (latus

. S tim da ću imati problema jer ne želi jesti na žlicu, jedva pojede par žlica, ali ako joj dam da sama nešto jede, onda se ubije od hrane...
Što se tiče mlijeka, za sad sve pahljice, palente i grizove radim na vodi. Adaptirano joj nisam nikad dala, a KM mislim uvesti nakon 2. godine. Ne želim joj ništa raditi na svom izdojenom mlijeku, to ostavljam da siki (ili ako me nema da pije iz boce)
PITANJE: da li preporučate da griz, palentu i pahuljice krenem raditi na adaptiranom, na rižinom (znam, to nije mlijeko,već napitak) ili da ostanem na vodi? Do kad?
I nije li malo jednolično svake večeri jesti jogurte i žitarice?