Pozdrav svima . Imam problem sa " pisom " dvogodisnjeg djecaka . Naime jucer sam ga pokupila iz vrtica , sve je bilo ok , doslli kuci , sjeli na kauc i nakon 5 minuta nekakva nervoza , ne zna sta hoce , onda ustajanje plakanje i hvatanje za pelenu , hodanje rasirenih nogu , plac .. Ja skidam pelenu , pisa otecena crvena . Nakon par sati i dalje otecena ali sad na jednom mjestu ( na sredini ) kao modra tackica ...podajeca na podliv, modricu . Zovem bolnicu , kazu da je balanitis , savjetuju duga cesta kupanja , ispiranje , kazu nije nista strasno .
ALI meni to ne djeluje na balanitis , vrh pise je ok , modro je na sredini. On se igra , dobro jede , piski normalno bez boli , nije vise bio nervozan niti je plakao od tada kad smo dosli iz vrtica , imam utisak da ga to niti ne boli, citavu noc je prespavao na stomaku . Temperaturu nema , veseo je . Zbog toga niko nece da nas primi ( zivimo vani pa su malo drugacija pravila da bi se doslo na pregled )
Da li je moguce da je balanitis , meni to vise djeluje kao povreda , trauma jer je sredina penisa otecena i modra . Nisam prevlacila prepucijum , tako da ne znam kako izgleda " iznutra "
( izvinjavam se na greskama , pisem jednom rukom )