Moja J. ima 2,5g i bolesna je doslovno svakih 15-20 dana. Znam, ide u vrtić i tamo pokupi sve i svašta, ali jeli ovo ipak malo previše?
Kad smo živjeli na moru u jednom malom selu punom djece isto je bila stalno bolesna jer je bila u kontaktu s djecom. Onda smo se vratili u Zagreb i kako nije bila u stalnom kontaktu s djecom, nije bila toliko bolesna.
01.05. je krenula u privatni, a u 9.mj u državni vrtić i otprilike skupimo 15-tak zdravih dana. Evo, sad je bolesna, bila je prije 2 tjedna bolesna i tjedan dana prije toga, obično su sve bolesti popraćene temperaturom 39 i višom. Nekad idemo doktoru, nekada ne, kada odemo vade joj krvi i pokažu se neke toksične granule koje navodno ukazuju na postojanje bakterije i tako je ona svako malo na antibiotiku. Sad smo 12 dana išli u slanu sobu u nadi da će pomoći, ali evo opet je bolesna.
Meni se ovo čini malo previše, dali bi trebalo neke dodatne pretrage obaviti ili je jednostavno tako podložna boleštinama....mogu li išta poduzeti (osim da je ispišem iz vrtića) da pomognem njenom imunitetu?

Odgovori s citatom

. I ima i njih nemali broj. Sredina je neki miks, ostali tvrdokorno osjetljivi.