Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: Bol u kicmi u ranoj trudnoci

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno Bol u kicmi u ranoj trudnoci

lijepi pozdrav...trazila sam slicnu temu ali ju nisam nasla pa ako postoji molila bi moderatora da ju preseli...

dakle ovako...zadnja M 8.9.
    danas radila betu koja je 5135??!!
    ja se bas ne razumijem u vrijednosti ali to bi trebalo biti to,ali me strah jer sam cula da mi je beta cak i malo visaj za moju trudnocu koja je sada 4+6
    e sad imam pitanje da li je beta ok...i pocela sam dana s oskecat UZASNE bolove u dnu kicme...nista neizdrzivo ali su za mene katastrofa s tim sta sam na poslu 12 sati dnevno i sjedim za kompom...da nadodam da sam do sada imala 3 spontana..obavila sve pretrage sve ok nakon spontanih
    ova trudnoca nije bila planirana (ali ja sam jjaakkooo sretan) jer smo i MM i ja vec odustali pa sta bude bit ce kako se kaze
    imam jako ;dobrog,gina koji me narucio tek 08.11. ??????: na pregled a ZNA za spontane....
    sad mene jako muce ti bolovi u kicmi koji se tu i tamo presele na donji dio trbuha...onaj osjecaj kao da cete dobit svaki cas pa me sad strah...
    ako ko ima kakav savijet ili nesto...unaprijed sam zahvala...

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj caruska prvotno napisa Vidi poruku
    lijepi pozdrav...trazila sam slicnu temu ali ju nisam nasla pa ako postoji molila bi moderatora da ju preseli...

dakle ovako...zadnja M 8.9.
    danas radila betu koja je 5135??!!
    ja se bas ne razumijem u vrijednosti ali to bi trebalo biti to,ali me strah jer sam cula da mi je beta cak i malo visaj za moju trudnocu koja je sada 4+6
    e sad imam pitanje da li je beta ok...i pocela sam dana s oskecat UZASNE bolove u dnu kicme...nista neizdrzivo ali su za mene katastrofa s tim sta sam na poslu 12 sati dnevno i sjedim za kompom...da nadodam da sam do sada imala 3 spontana..obavila sve pretrage sve ok nakon spontanih
    ova trudnoca nije bila planirana (ali ja sam jjaakkooo sretan) jer smo i MM i ja vec odustali pa sta bude bit ce kako se kaze
    imam jako ;dobrog,gina koji me narucio tek 08.11. ??????: na pregled a ZNA za spontane....
    sad mene jako muce ti bolovi u kicmi koji se tu i tamo presele na donji dio trbuha...onaj osjecaj kao da cete dobit svaki cas pa me sad strah...
    ako ko ima kakav savijet ili nesto...unaprijed sam zahvala...
    to je meni bilo s 1. malom, nisam ni znala da sam trudna, kuma u posjeti za uskrs a ja sam sidila na podu koliko su me leđa bolila, zato se sjećam... trudna sam bila manje od 5tj

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Bok, to je normalno za prvih 12 tjedana, bas sam pitala ginekologicu. Evo ja sam 13. tjedana i jos me bolucka. A grudi da ne spominjem. Al bar ih opet imam
    Mozda da zbog spontanih malo stanes na loptu, vise odmaras i ostavis nebitne stvari za kasnije. Znam da su nekim zenama ako su imale i jedan spontani ginekolozi savjetovali mirovanje. Tako da sve sto ne moras, nemoj raditi, nece propasti svijet zbog prasine ili neopeglanog vesa. Ili malo radi pa puno odmori, stici ces sve. Sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

joj nadam se da je normalono...ali meni se cini da je beta malo previsoka za dob moje trudnoce???

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

možda su blizanci

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Caruska, nije previsoka beta. Ja sam danas 5+0 i u srijedu mi je beta bila 2900. To je taman kao i tvoja...
    Samo mozda malo uspori prevencije radi i trazi od dr Utrogestan ili Duphaston da ti malo podignu progesteron i "cuvaju" trudnocu.Cr

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Pijem duphaston prevencije radi a na pregled sam naručena tek 8.11.
    Pijem ih na svoju ruku jer se nadam da mi mogu samo pomoc

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

I ja sam danas 5+0 ))))-

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

E,da a blizance sam nosila u prošloj T koja je završila sponyanim

puljanka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

caruska sretno, samo bih ti poželjela sreću, da doneseš na svijet zdravo djetešce.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Cure jel normalno da tolko boli kicma u donjem djelu?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

caruska, ne znam gdje živiš, ali sigurno ima hitna služba. Nije pametno trpjeti jaku bol, pa ma gdje bila, a pogotovo ne u trudnoći.
    Pođi liječniku. A ne čekati 8.11.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Iz zg sam,ne boli tolko neizdrživo kad se malo utoplim prodaje ali me frka..

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

joj zene moje ja se ispricavam na dosadnosti ali sad imam sljedeci problem...

da li je normalno da imam bijeli iscjedak i to ga tocno osjetim kad izađe jer sam svaki dan na poslu od10-19 sati i kad to osjetim ko neustahije brzic letim po hodnicama do wc-a vec sam par puta imala maraton vec me ljudi cudno gledaju a ja idem provjeravat sta curi

jos uz to imam tem.37.2 i kasljem ko konj (mislila sam da ce me zaobic ova prehlada)

ako ko ima koju pametnu??!!

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

iscedak nije neobicna pojava, to sto ga osecas je zbog toga sto previse obracas paznju. a i to je normalno
    ~~~~~~~~~~da sto pre prodje ta prehlada

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

hvala....joj sad mi je lakse...
    otisla bi ja priv.ginu ali sad nisam u financijskoj mogucnosti to izvest na zalost....

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

a tu i tamo onaj sugav osjecaj kao da cu dobit svaki cas??

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Caruska, relaksiraj se malo, sve je to prirodno, ja sam imala iscjedak mozda cak i do 16.-17. sedmice, isto tako da osjetim kad izadje, sad rijedje al se jos ponekad javi, samo je sad malo vodenkastiji nego prije, a i osjecaj da cu dobiti sam imala skoro citavo prvo tromjesjecje, letila sam u wc svaki put kad bih imala priliku... Jedino me nisu previse bolila ledja, nekoliko puta u toku prvih 10 sedmica i to je to...

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Sutra ujutro idem opet vadit beti.
    Kolika bi mi sad trebala biti?
    Uzasnoooooo me strah

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da li plaćaš vađenje bete? Jer, napisala si da nisi baš pri novcu, a ne treba ti druga beta. Dovoljno je da znaš da si trudna. Vidim da si i dalje zabrinuta. Zašto ne odeš večeras poslije 19 na hitnu službu ginekologije, gdje će te pregledati i reći da li je sve u redu za 5+2.

Pitaš da li tko ima koji savjet. Dobila si razne. Pa, poslušaj koji.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

ne placam...dobila sam uputnicu...
    vadila sam krv nadam se da ce sve bit ok sad...

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

joj sva se tresem cekajuci nalaze.....

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ma ne brigaj, bude to sve ok, a možda su stvarno i blizanci. Ja sam trudna 16+1 i isto imam pojačan iscjedak, ali skužila sam da je to uglavnom ujutro, nakon što odem na pi-pi, obučem se i krenem sa jutarnjom higijenom, samo osjetim da mi curne, valjda je sve to ok, jer i druge ga cure imaju. Ne osjećam nikakav svrab ili peckanje, niti bilo šta tome slično, tako da nisam zabrinuta. Što se tiče bolova u leđima, meni se to dešavalo samo kad bi pretjerala u kućaniskim poslovima,pa bi leđa dala uzbunu da predahnem, tako i to, probaj odmarati kad osjetiš bolove, a možda te i to tvoje dugotrajno sjedenje na poslu košta bolova u leđima, ako se nastavi idi na bolovanje, ne forisiraj se, ugodi si, ipak si trudna ... Sretno...

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Stigla beta.....16 640

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

O bolovima u kralježnici u trudnica...
    e sad imam pitanje da li je beta ok...i pocela sam dana s osjecat UZASNE bolove u dnu kicme...nista neizdrzivo ali su za mene katastrofa s tim sta sam na poslu 12 sati dnevno i sjedim za kompom...da nadodam da sam do sada imala 3 spontana..obavila sve pretrage sve ok nakon spontanih
    Pogledajte o SPINEVITAL BABY : http://spinevital.blogspot.com

Nika* avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

caruska - Ta beta je stvarno super i nemaš nemaš nikakve razloge za brigu! Samo provjeri da li se pravilno dupla, ali sigurno da da, čim je dosegla već tako visoku vrijednost. Uživaj u trudnoći

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

hvala draga u petak je bila 5135 a u utorak 16640 ....

molik Boga da sada bude sve ok!!!

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bas me podsjecas na mene na pocetku trudnoce, isto sam bila sva isprepadana, cak me bilo strah skinuti se kod ginekologa jer sam bila sigurna da sam dobila...

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

jel vi meni sada vjerujete da je mene iskreno strah pregleda....nakon silnih ima ploda ,nema ploda,kuca ne kuca...pa pricekacemo jednostavno je takav strah u meni da ja to vise nebi mogla psihicki prezivjet

Nika* avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

caruska - apsolutno te razumijem. Ja sam sada 10 tjedana pa još uvijek strepim svaki dan, svaki sat. Tako većina žena i to je normalno. Dok ne prođu ta 3 kritična mjeseca i dok ne dobijem crno na bijelo da je beba zdrava, ja se neću moći opustiti. Meni je beta bila isto jako visoka, a dva ginekologa su to potvrdila kao nešto vrlo pozitivno. Frendica je imala nisku, iako se dobro poduplavala i bila je pod velikim nadzorom. I evo samo što nije rodila savršeno zdravo dijete. Beta su samo brojke. Pokušaj se opustiti koliko god možeš, a kada nam prođu prva 3 mj - bit će nam već puno lakše

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

danas u 18 prvi UZV....Boze pomozi....

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

odo cure....vibrajte za mene....

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Već je 19 sati, čekam sretne vijesti...

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

6.15 mm i srce kuca junacki!!!!!!
    Sve ok,t 6+3 tolko pokazuje i uzv
    Dobila utrogestan 3*1

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

jeeej, vidiš da je sve ok. čestitam!

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

6.15 mm i srce kuca junacki!!!!!!
    Sve ok,t 6+3 tolko pokazuje i uzv
    Dobila utrogestan 3*1

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    jeeej, vidiš da je sve ok. čestitam!

Hvala....jos sam pod dojmom..

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ovo će biti mirna noć za tebe...Uživaj u trudnoći.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Super! Uzivaj!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Caruska cestitam! Uzivaj do kraja!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozdrav curke moje.., evo i mene ovdje sa pozitivnom betom. Dosla sam malo ovdje sada dramiti, i nervirati se sta dalje jel sve uredu itd.....

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ne brini Pij folnu kiselinu, zdravo jedi, malo vise odmaraj i najvise uzivaj...i sretno! Iskrene cestitke

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

kolka ti je beta i kolko si t?

katrin23 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Eto cure moje, ja danas bila na prvoj kontroli, po ultrazvuku je trudnoća 8+1 - normalna i uredna.

Moje dosadašnje tri trudnoće su bile sve samo ne uredne. Krvarenja, spontani i u trećem pokušaju uz strogo mirovanje dobila sam svojeg malog muškarca. Ovaj put totalno drukčije, uredno od početka, eto nisam do osmog tjedna trebala kod ginekologa (inače sam već bila redovan gost od petog tjedna jer bi krvarila). Uglavnom što se bolova tiče i ja ih imam i to gadne u donjem dijelu kičme. Svaki put je bilo tako, kaj da velim spavanje je nemoguća misija. Eto doc danas kaže da je to full normalno, da mi je maternica položena dosta prema kralježnici i da zato boli. Prenosim savjet svoje doktorice - samo pozitivno razmišljanje, i sve bude super!!!

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

drago mi je da je sve ok...ja sam danas 7+6 i od samog pocetka sve hvala Bogu ok,sto ti kazes sta se nebi moglo reci sa proslim t....
    i ja tako mislim samo pozitiva!!!

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

podizem malo temu...

ja sutra opet na uzv ,dns sam 8+4 i stiso me izgleda isijas vec tako rano??!!boli me iznad guze i spusta se u guzu sa desne strane tamo di je bebica...
    jel moguce da isijas proradi u tako ranoj t?
    a spavanje uzas...samo na bokovima i bole me ponoci kao da me neko trga

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

sutra uzv.....

moze malo vibrica??!!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj caruska prvotno napisa Vidi poruku
    sutra uzv.....