-
Evo mene ponovo! Bili smo na mjesečnoj kontroli i dobili samo 420 g. tako da me je to pomalo obeshrabrilo. Fran je i dalje stalno na prsima, a s obzirom da mali dobitak na težini probala sam izdojiti jednu dojku i uspjela sam izdojiti oko 100 ml, neznam da li je to dovoljno za jedan obrok, ali više nisam sigurna da li imam dovoljno mlijeka. S obzirom da je on na cici ponekad tri sata bez prestanka nisam sigurna da li za to vrijeme nudim samo jednu cicu ili da ponudim i drugu. U zadnjih par dana u neko vrijeme počne ispuštati cicu i plakati, a kada mu hoću dati ponovo on je neće primiti, tek nakon nekoliko sekundi, ali ako mu tada ponudim drugu cicu on sisa normalno. Da li to znači da je ova prazna, mada ja probam malo istiskati i mlijeka ima u kapljicama. Sinoć je dojio oko sat i pol i dalje tražio cicu, onda sam mu dala dudu ( izdojeno mlijeko ) i posisao je oko 90 ml, u čemu je problem. Kada ga stavljam na cicu trudim se da uvuče većinu aureole i ne osjećam bol dok sisa, mislim da ga dobro stavljam na cicu, ali on kao da ne vuče dovoljno dugo ili jako. Što se tiče pelena mokri uredno, a stolicu ima otprilike jednu dnevno. Da li ja nemam dovoljno mlijeka ili u čemu je problem kad je dobio tako malo na težini, i kako da povećam proizvodnju mlijeka ( on je stalno na cici tako da vrlo rijetko uspijem naći vremena da nešto izdojim ). Molim vas za savjet! Za tjedan dana idemo na kontrolu ( na vaganje ), a ja bih željela da Fran bude samo na majčinom mlijeku, ne bih ga željela nadohranjivati. Neznam da li ima veze ali Fran se rodio s 4300 g tako da je on prilično velika beba i stalno gladna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma