-
evo i mene sa problemom dojenja. Moja desetodnevna bebica non stop želi biti na cici. Priznajem da nam noć ide bolje od dana. Naime noću se budi svaka cca 2,5 h.
Izgleda da je večernje mlijeko zasitnije
ali zato čim zora svane nastaje tulum :shock: . Dojenje se nestavlja od jedne cice na drugu cicu, pa onda plač, pa onda nunanje, pa je stavim u krevetić pa plače, pa onda opet cica, pa opet nunanje, pa opet plač. Ako i zaspi u toku dana onda je to na eventualno najviše 1,5 u kome periodu ja nešto pojedem i pokušam sklopiti oči. Porod mi je bio na carski pa sam sva izmučena i iscrpljena jer nemogu je ni nunati kako treba jer je teška sada već i preko 4 kg.
Patronaža mi je rekla ukoliko mi isprazni jednu i drugu cicu i opet je gladna da joj dam nadohranu od cca 50 ml Milume Neznam dali da probam sa tom kombinacijom. U rodilištu su je isto nadohranjivali sa bemilom koji je bio razvodnjen. :?
Moja je bebica pravi mali gladuš, ja iscrpljena postajem i nervozna i to znam da nije dobro. Neznam kako je vaše iskustvo sa eventualnom nadohranom jer se moje cice doslovno isprazne tijekom dnevnog podoja.
One se napune za nekih dva sata ali beba nespava danju toliko, već bi stalno cicala. Kada stisnem bradavicu koju je iscicala i nema baš mlijeka. Možda mi jedan obrok nadohrane spasi situaciju
Neznam što da radim a da budemo sretni i ja i beba. :shock:
Hvala i pozdrav.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma