dobro dosla u klub mama kojima bebe najradije spavaju u narucju.

priznaj da je bas veselo kad nemres otrcati ni na wc jer beba oce bit sa tobom. isto je super kad recimo na kraju dana napokon uspije skuhati kavu jer je beba zadrijemala na krevetu kavu na kraju pijes ko vodu, na ex jer se beba probudila i trazi te. uzivaj u tome

ja sam se snasla tako da malog imam u nosilici pa su mi ruke slobodne a sad vec pristaje coriti na meni bez da drzi bradavicu u ustima (star je 7 tjedana). ali prije toga sam sjedila ko buda, satima pred tv-om, pa malo citam knjige, malo pokusavam gledati tv dok dragi ne dodje doma i tek onda uspijem napraviti nesto za sebe (pokusaj pijenja kave recimo). sad smo se vec toliko izvjezbali da po noci kad zeli bit prikopcan u stanju smo satima spavati zajedno u polozaju kad je "prikopcan" na mene. (jedino mu iza ledja smontiram rolicu napravljenu od velikog rucnika da mu se tijelo ne okrene jer bi beba kod dojenja trebala biti ravna, a ne da je glava okrenuta u odnosu na tijelo). ovo dojenje lezecki mi je bilo jednio prvih dana nakon poroda jer sam bila jako izrezana i nije bilo teorije da sjedim po par sati sa bebom u rukama