marusha99 prvotno napisa
Misica moja voli sisu vise od icega,a pogotovo se usikat na njoj I zaspati nakon podoja dok joj je u ustima, a dok je ja mazim po obrazu
Moj slucaj je malo "poseban" naime beba je bila na intenzivnoj 13dana od poroda, uglavnom sve se dobro zavrsilo,ona je super. Od izlaska iz bolnica do prvog pregledla (13dana) je dobila 230g,ja sam se zabrinula bila ali I doktorica I pedijatrica nisu nista komentirale tako valjda da je to OK s obzirom sto je sve prosla.
To je bilo prije 10dana I odtada je nismo vagali, to cu sljed tjedan kod patronaznih. Ali da je otezala, jeste.
Ali mogu reci da ovo sa spricom zaista djeluje, uspijela sam joj ubaciti mojeg izdojenog mlijeka 20/30ml dvije noci zaredom prije spavanja I ona bi zaspala 6/7 sati u komadu,I zaspi odmah,nema budjenja po 5-6 puta (a to tako je vec skoro 3tjedna, nije da je skok u razvoju ili nesto tako slicno) znaci ocito da joj je to malo falilo da ona bude zadovoljena a sto nije mogla dobiti iz sisa jet je ona meni svaku noc na sisama od cca 19h30 do cca 22h,I tako vec skoro 3tjedna I stalno sisa jednu pa drugu pa opet prvu, ,gladozina mala moja