PS. Moj MM je malo strogih mišljenja. Mrzi kada idem vidjeti nakon cca 15-20 minuta , zašto beba plače, jeli pelena puna ili je uzmem nunati, milovati, šetati. On voli sudjelovati u mjenjanju pelena ali imam osječaj da nema strpljenja. Beba se pokaka skoro svaki puta ponovno kada je on premota. Smješno ali istinito. Taman stavi pampers, pa široko povijanje, pa obuće body i čuje se ona krrr :? i opet pelena puna 8) Ja naravno umirem od smjeha ali potiho. A on sav nervozan , pa se naljuti pa onda ode snjom pod pipu i pere guzu . Malo me strah jer nije baš da ima prakse. Inače volio bi se sa njom igrati kao odraslom a ona je još mala. Ja se stavim spavati a on kako radi cijeli dan nestigne je vidjeti pa je uželi ljubiti i maziti i krene je buditi radi svog zadovoljstva. Naravno mene to nervira. A onda ponekad znojan uzme bebu pa je mazi, pa se beba mršti pa plaće pa sam ja i tada nervozna.

Pa onda popije neki napitak iz kojeg smrdi iz usta pa je ide ljubiti pa se onda ona opet mršti i plaće. Pa njegovi parfemi ... A onda želi da ja ručam i jedem na miru, pa želi da odložim bebu u krevetić. A beba plaće, plaće i ja nemogu jesti. Stane mi u grlu. A on neda da idem tamo. Jer ako krenem ,
kaže nemoj me više pitati za nikakv savjet i uslugu.

Eto moje nervoze i nerazumijevanja a ja sam po cijele dane sama sa njom . Njega nema do 19 navečer, pa ide sa prijateljima , pa na nogomet itd.
Što reći na to? Možda ovo nije ta rubrika ali pomalo nezadovoljstvo osjeti i moja beba, zar ne? :?