Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: krvarenje nakon sex-a

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno krvarenje nakon sex-a

Drage moje,jaaaaako sam zabrinuta. Prosli mjesec kad sam imala sex mm je pod ruznim uglom probao da udje u mene i to me je mnogo,bas mnogo zabolilo. Nismo nastavili sa odnosom,a kad sam se obrisala imala sam blijedi trag krvi na papiru. To se vise nije ponavljalo do sinoc kad smo imali jedan na brzaka,ali ja nisam bila vlazna i bilo je malo grubo i malo bolno. Nakon toga se opet pojavio trag krvi pri brisanju papirom. Odmah sam danas otisla kod ginekologa koji mi je uzeo papa nalaz,pregledao ultrazvucni,vaginalno i sta ja znam kako sve ne...kaze da je sve u redu. Ranica na grlicu koju imam godinama je ista,ne krvari kontaktno i sve izgleda ok. MOLIM VAS da li ima neki dodatni nalaz koje biste mi preporucile?Jako me je strah,jer na netu to odmah pise da je rak

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nema razloga da odmah sumnjas na grlic.
    Moguce je da je sve zbog vaginalne suvoce. Ne znam koliko imas godina, ali s godinama je vagina sve manje vlazna, na zalost. Resenje su ili lubrikanti, ili estrogenska krema, ili pak duza i kvalitetnija predigra.
    Ako dojis, i to utice na smanjenje vlaznosti.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ne dojim...svi nalazi kod gin.su ok...imam samo malu upalu i zbog nje mi je dao vaginalete

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •