Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: Sa čime brišete bebinu guzu..?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pranje guze na umivaoniku, jednom rukom je držiš preko prsa ispod pazuha, staviš ko fol u sjedeći položaj preko ruba umivaonika (rub u stvari dođe ispod koljena) i opereš drugom. Moji svi imaju distoni, nisu mi se izvijali na taj način. Blazinicama samo doradim pregibe ako se što zavuklo unutra.

I perem samo vodom i bebi sapunom, obrišem malim guznim ručnikom.
    Posljednje uređivanje od trampolina : 13.10.2012. at 17:58

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Pranje guze na umivaoniku, jednom rukom je držiš preko prsa ispod pazuha, staviš ko fol u sjedeći položaj preko ruba umivaonika (rub u stvari dođe ispod koljena) i opereš drugom. Moji svi imaju distoni, nisu mi se izvijali na taj način. Blazinicama samo doradim pregibe ako se što zavuklo unutra.

Ovako i ja radim, iako ima vec 14 mj. Samo bez sapuna.
    U vrticu tete brisu maramicama. Ali kad je bebolina imala osip prale su je s pamucim krpicama koje sam ja donjela, pomocu lavora vode ( svaka cast tetama)

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku

Ovako smo i mi našeg T. prali od 1. dana...danas ima 19mj. , kaka u nonu i sve i dalje tako funk.

Početno

Citiraj duma prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako smo i mi našeg T. prali od 1. dana...danas ima 19mj. , kaka u nonu i sve i dalje tako funk.
    tako i ja perem, iako brisali prije vlažnim, ali odustali, nakon mjesec dva, nekako mi ovo bilo prihvatljivije,

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •