-
Ujutro ću do doktorice,prije posla.... A u nas su čudni u ljekarnama,kad je nedjelja onda žele samo "hitne" slučajeve,na ostale frkću ko da si ih probudio iz zimskog sna. Ali svakako ću probati jer me boli,sumnjam da ću ovako moći i jesti. I stvarno bi trebalo otvoriti temu Dal su vas djeca ozljedila... Da mi nije slučajno sin,tj. da mi je muž odavno bi bio iza rešetaka (malo crnog humora). Redovito me zvekne nogom dok ga presvlačim,ugrizao me za obraz,vrat,rame i ruku bezbroj puta,ima običaj na krevetu se bacati unatrag i ja nastradam u pokušajima da se on ne udari (tako je došlo i do podljeva),redovito sam bila ubodena s olovkom,štapom,igračkama..... Par puta me srušio na pod (bez većih posljedica),jednom sam se opekla jer sam gledala za njim,da ne iskrene kantu.... To je ovako na brzinu što se mogu sjetiti,a tek mu je godina dana.
I najvažnije-kad smo došli iz rodilišta napravio mi je rupu na bradavici u koju je mogao stati mali prst. I to je trajalo mjesec dana. Uopće se toga ne želim ni sjetiti.
Imao je ispunjenu prvu godinu,hahahaha.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma