I ja vam kažem-odite.
Uglavnom bebe nikad ne plaču u avionima. Ustvari je se ne sjećam da sam na prekooceanskim letovima ikad čula plač. A djece koliko želiš! Njih vožnja fino uspava.
Šetali su se i trčali ovi veći, ali maleni su bili nečujni i nevidljivi
Koliko sati letite? 6-7 sati nije problem. Nema ni problema sa ušima, bar mi nismo imali. Valjda reguliraju tlak u kabini.

Čini mi se da AirFrance nekako najviše brine o bebama, ali i sav ostale kompanije najprije pozovu na ukrcaj mame s malom djecom, smjeste ih na mjesta gdje se može i krevetić pričvrstiti na onu pregradu i gdje je prostranije.
U avionu je puno WC-a, možeš se prošetat do kuhinje i uzet vode iz boce, ima plastičnih čašica. Stjuardese će ti pomoći, ako zatreba, ali vi ste dvoje i to će biti bez problema.

Susjedi znaju biti prilično neugodni, neki i bezobrazni, ali valjda ćete imati sreće.

U manjim avionima uzmu ti kolica na škalama i stave u prostor za ručnu prtljagu kraj škala. U jumbo jetu kad prođeš prilazni hodnik, uzmu ih i stave u spremište. I na njih će staviti oznaku.

U nekim avionima djeca dobiju baš lijepe poklone, torbice, bojice, šarenu dekicu...Mi smo obično uzimali i kakvog plišanca sa nama.

Uživajte! A tih turbulencija i ne mora biti, a ako i bude isto su čar leta.
A vremenske zone su djeci peace of cake. Prvi dan-dva pomalo mijenjaš odlazak na spavanje i evo njih prije nego nas prilagođeni. Moje iskustvo, nadam se da će i tvoje biti takvo.