Evo ja dosda nisam naišla na ovu temu.
Znam da se šalje puno toga, jasno mi je kada se šalje odjeća pa stavi u kuvertu pa preda kao pismo da je možda jeftinije.
ja bi trebala patike poslati u kutiji, kako ih najjeftinije poslati?
Evo ja dosda nisam naišla na ovu temu.
Znam da se šalje puno toga, jasno mi je kada se šalje odjeća pa stavi u kuvertu pa preda kao pismo da je možda jeftinije.
ja bi trebala patike poslati u kutiji, kako ih najjeftinije poslati?
obično poštom sad ovisi kak je to teško ispada negdje oko 20 kuna prevoz. Klikni si poštu i imaš sve tarife
samo se pripazite najjefitnijih verzija, jer ono što nema nekog papira kao dokaza slanja, (pre)često se zagubi.
a tenisice možeš bez problema slati u kuverti s mjehurićima, ne treba ti kutija
mislim da do 2 kg može ići kao pismo
ali preporučeno pismo je skuplje od običnog paketa (bar mi se čini?)
a za obični paket dobiješ papirić
Dođe na isto - preporučena pošiljka do 2 kg i paketić. Meni u pravilu poštarine dođu od 18 do 20 kuna.
Za obje opcije se dobije papirić
Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 16.10.2012. at 12:42
Ja ovo šaljem na reklamaciju u firmu tako da mora biti u kutiji. Na kraju sam poslala HP expresom, 32 kn . Paket do 2 kg bi me koštao mislim 20 kuna.
Ma znam da ima tih nekih fora šta može pismom pa bude jeftinije ili tako nešto, caka koje iskusne pošiljateljice znaju.
Hvala.
A pitaj ti njih ako šalješ na reklamaciju i da ti vrate troškove dostave.... Gdje li je Sorciere da te uputi???
patike u kutiji, konkretno, možeš poslat kao paket za 18kn ili preporučeno za 15kn
ili kao obična pošiljka za 12 (ali tada ne dobiješ potvrdu o slanju)
Ja sam poslala ovo ljeto jednoj forumašici paketić u kutiji za cipele, obično, 12 kn i napisala sam na kutiji tko šalje. Ali, nisam imala potvrdu.
Ona nije podigla, ne znam zašto i paketić mi se vratio, kako god sam ga poslala. Lijepo, doma na povratnu adresu. Dobri su poštari...kad hoće.