Ovako luce2006, kao prvo nemam dijete, tj. nemam svoje, ali ne znam da li ti nešto znači što radim u vrtiću sa 25 djece.luce2006 prvotno napisa
U svakom slučaju to što ja nemam dijete je svakako stvar koja je promjenljive prirode(budući me tek 5 godina dijeli do trećeg desetljeća), ali netolerantan, nezreo i plitak način na koji si se ti meni obratila je nešto vrlo vjerojatno fiksno, ali to je tvoj problem.
Slažem se da danas djeca u svom rječniku imaju puno više izraza o sexu, ali u većini slučajeva to ne razumiju. Oni ih pričaju ali ne kuže. To je isto kao s psovkama. A vjerojatno je da će ih ponavljati ukoliko kod odraslih dobije intenzivnu povratnu reakciju.
Ali da će u ovoj pjesmici "jopsasa" prepuznati seksualnu poruku to stvarno ne vjerujem. Sad će stvarno netko pomisliti da sam je ja napisala.Ako sam ja u krivu, onda stvarno mogu biti sretna što u vrtiću moja djeca takve stvari vrlo, vrlo rijetko govore. :D
A isto su djeca novog doba, i gledaju istu televiziju, i sl. medije.

Ako sam ja u krivu, onda stvarno mogu biti sretna što u vrtiću moja djeca takve stvari vrlo, vrlo rijetko govore. :D
Odgovori s citatom