Eeee, onda dobro, jer ja nisam od onih koji za odjeću daju puno (ili mare puno). Morat ću se vratiti svojoj šivaćoj mašini, imam jedan krasan sivi tanki štof, taman dosta za ibericu, he he he...
od srnecove robe koju imam preko godinu dana, a da je u upotrebi iznimno često su jedne njihove traperice i još jedne hlače koje sam uzela tamo, mislim da nisu njihove. definitivno se drže puno bolje nego bilo koje hlače koje sam uzela u c&a, ili m&s. meni hlače relativno brzo stradavaju između nogu, i hvala Bogu, s ovima to nije slučaj. od ostalog što nosim, a da nije prečesto, su majice 'anna' kupljene kod njih, ne znam tko ih šiva, ali isto netko u hr. one se isto relativno dobro drže, ali njih naravno ne nosim svaki dan. haljine nosim rijetko, pa nije čudo da su u super stanju. mene smeta što nemaju prevelik izbor.
e da, cijene ovoga što sam ja kupila su uobičajene, majice su oko 100-ak kn, hlače oko 250-280. bar su bile tako prošle godine.
Pozdrav!MOja priča je ista kao i tvoja...kao i konfekcijski brojevi..) I dojim i počela sam s jednom dijetom, tj. više zdrava prehrana i već gubim kile, a prošla su tek dva tjedna. Ako želiš, pošalji mi mail na pp, pa ću ti poslati dijetu.
Nije problem.. Samo mi reci kako da zipani tekst sa svog kompa stavim tu.. Nije dijeta na netu.. Nemam link za nju, a ne da mi ga kopirati..