Može pomoć?!
Traži firmu koja bi nam najpovoljnije napravila garderobu, dimenzija 3x2m (ormari bi isšli na ova dva zida od tri metra i jedan od dva metra....)
Eduro mi jedini pada na pamet.....
Može pomoć?!
Traži firmu koja bi nam najpovoljnije napravila garderobu, dimenzija 3x2m (ormari bi isšli na ova dva zida od tri metra i jedan od dva metra....)
Eduro mi jedini pada na pamet.....
razmišljala sam o ikei, ali prostorija je dosta velika i pa mi se čini previše posla da bi to sami kompletirali....
Mislila dam uzet nekoga da mi to fino nacrta....
I moj je bio dosad...
Sad je noćna mora (dobila sam nekoliko ponuda, cifra je ono, boli glava)
nama je eduro napravio savršeno, točni, profesionalni,
sve je savršeno i nakon 2 godine,
a ponuda nije bila ništa skuplja od ostalih koje smo dobili
Studena, jeste radili baš walk in ili ugradbene ormare s kliznim vratima?
Koje dimenzije su i cijena (ako nije problem)
Hvala...
iskopati ću ti negdje baš ponudu,
moji je prostorija 2,5x2,5 i sa obje strane su ormari sa kliznim vratima,
na suprotnim nema ormara radi prozora, ali
uzeli smo običnu bijelu ivericu bez visokog sjaja za vrata i
dosta jednostavnu unutrašnjost /iako vole u ponudi nakititi/,
samo sa štangom i policama
dimenzije su 2,5 x65x 2,8 mislim,
cijena je bila oko 7 tis kuna svaki
mi imamo walk in garderobu, baš je namjenski građena ta prostorija. sami smo kupili i stavili police i štange za vješalice, tako da smo jako jeftino prošli. nije mi uopće palo na pamet da bih nešto kompliciranije radila
meni je eduro jednostavno bio bezobrazno preskup. našla sam dobrog majstora koji mi je iznutra napravio najobičnije police kako sam htjela, police za cipele, koja se zatvara, polica za jakne, za šešire, tašne itd. i onda sam samo od neke druge osobe (koja također ima obrt) nabavila lijepa klizna vrata.
a imala sam i ovo o čemu lutonjica priča, malu kao špajzu u kojoj sam imala svoje stvari na policama.
Posljednje uređivanje od mama courage : 17.10.2012. at 14:20
evo ja sam upravo dobila ponudu edura za firmu. stijena 250*300, pjeskareno staklo cca 10.000+pdv
ispuna koja nije staklo je daleko jeftinija a sad imaju i velesajamski popust pa trči u medvedgradsku
Mi smo malo rušili, malo gradili i dobili walk in.
Sami osmislili razmještaj, u Ikei kupili nosive elemente, u Iverpanu dali izrezati iveral za police, bušili, šarafili i eto garderobe.
Nama se u garderobu ulazi iz spavaće sobe, to je prostorija baš za tu namjenu,
nema prozora, i neće biti vratiju na tim ormarima,
nešto tipa ovog;
http://motohata.com/2011/04/28/walk-...n-closets-gt4/
Znači, vrata bi bila samo na ulasku u prostoriju...
a da pogledas ovaj sistem iz IKEA-e
točno tak je kod mene
mislim, prostorija
unutra je 5 ikeinih štendera, po 20 eura
dvije police skroz uokolo
i na tim policama kutije iz ikee
u kutijama svašta:
kape, šalovi, rukavice
džidće za rođendane
džidže za izlete
ukrasni papiri
prekrivači
dekice...
kutije su one velike i svašta u njih stane
samo na jednoj strani imamo dva ladičara (neka iz emmezete, po 200 kuna svaki) sa 6 ladica i u njima nam stoje čarape i slične sitnarije
mislim, nije da ja ne bih voljela ovako kao sa slike, ali ukupna vijena moje garderobe je bila cca 300 eura
i sad si mislim
nije njihovo ništa ljepše od mojega
samo što su oni stavili monokromatsku garderobu i malo komada, pa izgleda urednije
ovi ikea sistemi su ok;
ali - imaju police za cipele, a mi cipele nećemo imati u garderobi....
A vidim da svaki taj sistem (skoro) ima predviđen taj dio za cipele....
Ova daska na svakom elementu, bočno desno? Kaj to je?
Kolko su čvrsti ti elementi?
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 17.10.2012. at 16:36
Mi imamo upravo taj sistem iz IKEAe. Sve elemente po zelji biras sam i kombiniras kako ti pase. Znaci, ako ti ne trebaju police za cipele, ne moras ih kupiti. "Daska" za koju pitas je ogledalo koje takodjer ne moras imati ako ti ne treba.
Kad smo namontirali elemente ucinili su nam se kao malo labavi, npr. kad bi zatvorio ladicu konstrukcija bi se zatresla. Medjutim, cim smo naslagali robu toga problema vise nije bilo. U glavnom sve stoji na svom mjestu vec par godina, cvrsto je i stabilno i mi smo jako zadovoljni.![]()
http://www.ugradbeni-ormari.com.hr/galerija-slika/
sad sam ovo našla,
treći red prva slika,
varijanta s šipkama, to bi čak i sami mogli napraviti (ššipke u našoj firmi drveni dio kupiti + sistemi iz ikee)
Garderoba nam je u izradi,
prostorija je 6,5m2, odnosno 2,5x2,5, i ormari tj police i ladice idu na tri zida od poda do plafona....
cijena je 11600, s uključenim zadnjim stranicama![]()
Ovako nekako smo i mi odradili dva walk-in closeta. Jedan je veci, jedan manji, oba s vratima, a unutra police i stange, plus razne kutije. Ukupni trosak je nekoliko stotina dolara. Sve je slozeno od ovakvih dijelova, a super je i to sto se moze mijenjati bez gradjevinskih zahvata, cak i bez alata. Police i vjesalice se samo utaknu u druge utore.
Mene brine jedino to da su nam greškom stavili podno grijanje u garderobu, pa si mislim da bi zato moglo biti prašine, ili pričam gluposti?.....
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 01.12.2012. at 10:21
meni se u garderobi najviše skupljaju mucice, ali vrata te sobe su uvijek otvorena i tamo i sušim veš na štenderu
da je samo garderoba i da su vrata zatvorena, vjerujem da ne bi bilo toliko mucica i prašine
mi i u graderobi, kao i u ostatku kuće, imamo podno grijanje.
općenito, imam puno manje prašine nego što sam imala u stanu s klasičnim radijatorima. a već sam gore napisala da mi garderoba ima najmanje prašine u cijeloj kući.
Ajde super onda! A već sam se naljutila na majstore jer su greškom stavili podno u garderobu....
Mi podno imamo u kupaonicama ( pločice) te u kuhinji (mramor) , ostalo grijemo na ventilokonvektore.....