Evo to je ta, moje je cure obožavaju
http://www.youtube.com/watch?v=es9QxPJyLko
Evo to je ta, moje je cure obožavaju
http://www.youtube.com/watch?v=es9QxPJyLko
Draga MB, nije samo ona cudo, i vi ste, imali ste toliko hrabrosti, strpljenja, nade, vjere i ljubavi sto je najvaznije..zasluzili se svoju srecu, svo troje..Drago mi je da je ovoj prici dosao sretan kraj.Zelim vam i dalje srecu, i da nadoknadite svo propusteno vrijeme zajedno i uzivate jedan u drugom..Maloj Mili jedna veeelika
P.s. I hvala ti sto si sve ovo, kroz sta ste prolazili, podijelila sa nama.
Danas je dan kad Mila dolazi kući![]()
![]()
![]()
Za lijepi dolazak kući!
![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 28.06.2013. at 08:47
Evo stigli mi jučer doma...Ne možemo je se nagledati, upravo spava na našem krevetu. Mila je jako dobra beba, ne plače, vesela je...Još ne mogu vjerovati da je kraj nas
![]()
Draga Mila, dragi roditelji!
Setno vam!
Bravo!!! Isplatilo se svo strpljenje, hrabrost, vjera i trud. Uživajte sada, zaslužili ste![]()
Napokon domauživajte uz svoju hrabru princezu
![]()
Jako mi je drago da je Mila napokon doma!
Uzivajte svi zajedno, zasluzili ste!
Zlato malo, koliko je dugo bila odvojena od mame i tate
Uživajte u svakom trenutku!!!![]()
Mila, napokon doma!
Bravo! Uživajte!![]()
Mila sad uživaj sa svojim roditeljima i nadoknadite u duplo svaki tren dok ste bili razdvojeni
Napokon!!!
Nemam rijeci za vasu hrabrost i strpljenje..
Malena je pravo cudo
Gledajte ju,mazite,pazite,uzivajte..
Sada nadoknadite svo grljenje, ljubljenje i maženje sa svojom srećicom!
![]()
Bravo za Milu, za njene roditelje!!!! Uživajte jedno u drugome sada zaslužili ste, borba je bila velika ali je uspjela!!!! Od sveg srca Vam čestitam i šaljem Vam veliki zagrljaj![]()
bas mi je drago da je sve ok i da je Mila napokon kod kuce i sa svojom obitelji!
Hvala vam svima od. Evo ovo u avataru je naša princeza
. Mi se doma super snalazimo, ona je jako dobra beba. jako je vesela, razigrana. Kući smo došli s kisikom kojeg ćemo se nadamo se ubrzo rješiti. Još uvijek neki puta mislim da ovo sve sanjam da smo napokon zajedno
![]()
Predivna ljepotica, hrabrica!!!! Uživajte sada napokon
!!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 11.07.2013. at 19:55
Bas je prava ljepoticakoliko samo snage ona ima..bas je cudo..
Uzivajte!!
Prekrasna mala hrabricaNek joj je dug i sretan život kad se već tolko borila za njega ljepotica mala
Uživajte u maženju
![]()
Slatka mala lavica!
vjezbate li? jesu vas dohvatilí fizioterapeuti?
Mila je na Rebru vježbala već kojih 5 mjeseci tak da je u drilu i mogu reći da se nikada nije bunila kad su je vježbali, baš je discipliniranaA sada kada smo došli doma ja s njom radim neke vježbe koje mogu do idućeg tjedna kada smo naručeni za pregled kod fizijatra pa da dobijemo termin
![]()
prekrasnica![]()
ajme kako joj ime paše uz slikicu, sva sam se naježila...
predivna je, kako radosne okice, ma...![]()