-
bilijun sretnih vibrica za malenu Milu , malena moraš pobijediti u ovoj borbi jer imaš najboljeg saveznika gore na nebu svog bracu
tebi i TM šaljem veliki zagrljaj
i budite jaki.
Posljednje uređivanje od hrki : 18.10.2012. at 11:47
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za hrabru palčicu i još ~~~~~~~za hrabru mamu i tatu
Svene čuvaj svoju sekicu
-
Mila draga uz tebe smo...
-
Draga Maybe baby...iskreno mi je žao zbog gubitka sinčića.... maleni
će sada čuvati svoju seku Milu i pomoći joj da se izbori za svoj život! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ da sve dobro završi! Držite se.................
-
Osoblje foruma
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ malenoj palčici da što prije naraste i postane velika curica
-
bezbroj~~~~~~~~~~~~~~~ za malu Milu. Jako mi je žao zbog gubitka Svena. Držite se
-
U našim ste molitvama!~~~~~~~~~~~~~~za curicu!
-
~~~~~~~~~~~~~~ do neba i dalje nedaj se curice
-
Ajmo mala palčice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ drži se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Jako mi je žao zbog tvoga gubitka ali vjerujem da će se malena izboriti i brzo narasti u veliku i zdravu curu!
-
-
Za malenu Milu da postane velika djevojčica
-
za malenu Milu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
Cijeli dan mislim na to malo,hrabro cudo..
-
ovaj post sam pročitala sinoć u poluhalucinaciji od lijeka.Draga moja sugrađanko Maybaby žao mi je što ti se dogodilo šaljem puno pozitivnih vibra za bebu koja je ostala i za tebe i dragog da se držite.
!
-
-
~~~~~~~~~~~~ za malu mrvicu, neka se bori!bit će sve dobro jer ju braco čuva sada 
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
Šaljem milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malenu palčicu, da je njen braco anđeo čuva sa neba i dadne snage svojim roditeljima u ovim teškim trenucima!!!
-
drži se mrvice mala!
-
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
-
-
Jako mi je žao što ste izgubili Svena. Bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~ za malu Milu i da se izbori za život
-
-
puno, puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malu palčicu, da postane velika, lijepa i zdrava curica!
-
O draga naša...užasno mi je žao zbog svega što ste morali proći i zbog svega što sad prolazite.
Mali Anđele, čuvaj seku, mamu i tatu i daj im snage da prebrode ove ružne trenutke.
A maloj palčici Mili želim svu snagu ovog svijeta da nam naraste u veliku i zdravu djevojčicu koja će svakog dana uveseljavati svoje roditelje.
Drž'te se, uz Vas smo...
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malenu princezu
.
-
~~~~~~~~~~~~~~ za Milu, da sve dobro prođe
-
Maybe baby jako mi je žao što vam se to dogodilo, žao mi je zbog Svena
A za palčicu Milu puno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
-
-
Dajte promijenite tu plačicu u palčicu MOLIM VAS
-
Za malenu Milu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
i ogroman ogroman zagrljaj Svenu, koji sada čuva seku.
Drži se draga!
-
-
U ovakvim situacijama zanijemim jer nijedna riječ nije dovoljno utješna. Nije fer..
-
-
Draga poznajem jednog dečka koji se rodio sa 600 g i danas je to jedan zgodni tinejdžer.
-
-
za malu hrabru Milu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
zbog svog brace mora se izboriti
Posljednje uređivanje od adria13 : 20.10.2012. at 10:10
-
Prvo draga MB iskrena sućut zbog gubitka jednog anđela, zaista suosjećam 
Cure su puno žilavije i moliti ću se da tvoja prekrasna palčica bude dobro.
-
~~~~~~~~~<3~~~~~~~~~~~~~<3~~~~~~~~~~~~ za Milu !
-
drž' se Maybe Baby, jako mi je žao za Svena.
Mila
-
drzi se mala palcice!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma