Bravo za malenu hrabricu, kao i za hrabre roditelje![]()
Bravo za malenu hrabricu, kao i za hrabre roditelje![]()
Bravo Mila!!! Zna ona da je došlo vrijeme za šetnje našim lijepim gradom! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek što prije dođe doma!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
za malu hrabru djevojčicu.
za njene roditelje.
Velika pusa za vas sve.
Sretno![]()
Bravo Mila,mama i tata!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dodjete doma
Mila,bravo! Sretno!
Posljednje uređivanje od hrki : 25.04.2013. at 20:51
Bravo Mila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:heart![]()
Bravo Mila![]()
Evo nas s novim vijestima
Mila je jučer prebačena na postintenzivnu.
Cura ima 4580g,papa malo na bočicu malo na sondu jer se na bočici još umara malo. Čuvamo se, mazimo. Sad se samo nadamo da nam bude uskoro došla domeka![]()
Bravo Mila! Sretno malena djevojčice!
Super za Milu
Nadam se da ce vam brzo doci doma
Bravo za veliku hrabricu!
A mami stvarno skidam kapu... Čovjek treba neizmjernu psihičku i fizičku snagu za ovakvu borbu. Neka te ta snaga nikad ne napusti! ~~~~~~~~~~
![]()
Bravo,uživajte![]()
Bravo malena hrabrice, prava si lavica!!!
srečica mala - pravi borac! Svaka čast i Mili i mami i tati!!!!!
Kako je mali veliki borac? Jel ste napokon u toplini svoga dima? Saljem pusu...
Draga moja vatra, da smo barem doma. Još nismo... Nadam se da bude uskoro dr. rekla nešto konkretnije... Danas sam kupala malu princezu,oblačila,prematala i naravno puno smo se čuvale i mazile.
Još maaaalo i doma ste!
Evo pozitivnih vibri da to bude čim prije
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lavica mala![]()
Posljednje uređivanje od Sonja29 : 07.05.2013. at 05:46
bravo za malu hrabru djevojčicu, bravo za mamu i tatu.
~~~~~~~~~~~~ svim srcem da što prije budute u domu svom.
Za malu lavicu, da što prije dođe doma![]()
![]()
![]()
joj kad mila bude kući išla ovdje ćemo napravit tulum kakav svijet još nije vidio. izdržite još malo, sigurno ste blizu odlasku kući
![]()
Jos malo pa cete se maziti doma..
~~~~~~~za skorasnji odlazak u topli dom
~~~~~~~~ za sto brzi dolazak u svoj domMila
![]()
Kako ide?
Evo mene opet malo![]()
Mila je još u bolnici, učimo papati...Ima ona super refleks za dudanje ali se zna umoriti dosta brzo pa jedan dio ide na sondu ali se nadam da bude ubrzo ona sve njumala na bočicu. Ne mogu vam opisati koliko već jedva čekamo da nam dođe...Kada smo kod nje i kad je čuvam najrađe bi ju uzela s nama ali moramo biti još malo strpljivi...Već je prava cura, ima 5090g.Obožava se kupati, ona bi u vodi bila dugo i brčkala se. Zato jedva čekam da nam dođe i da možemo uživati u njoj svaku minutu u danu
![]()
Maybe baby, ne znam tko je hrabriji, mama i tata, ili malena curica!!! Zato vam šaljem milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije se mazite doma, i zaboravite na ove teške trenutke razdvojenosti!
o kako je narasla prava velika curka!Predivno! I ja vam želim što skoriji izlazak pa da se možete šetati, maziti i svaki tren uživati u svojoj srećici!
Stvarno ste divna obiteljbas je ugodno citatti napredak malene hrabrice
Predivno
Jos malo pa cete uzivati doma..
I ja šaljem milijon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto skoriji odlazak kuci male-velike Mile![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malenu Milu, da brzo dođe kući mami i tati![]()