Zna li netko gdje mogu kupiti hlacice za curicu 4 godine a da je 100% pamuk?
Naime, klinka ima konstantan osip na bilo sto sto nije pamuk i moram joj hitno uzeti nekoliko hlaca pa vas molim za savjet. Hvala unaprijed
Zna li netko gdje mogu kupiti hlacice za curicu 4 godine a da je 100% pamuk?
Naime, klinka ima konstantan osip na bilo sto sto nije pamuk i moram joj hitno uzeti nekoliko hlaca pa vas molim za savjet. Hvala unaprijed
Mi kupujemo samo 100% pamuk u H&M i lokalni trgovinama tekstilom.
I ja sam prije kupovala u h&m ali ispostavilo se da i nisu ono sto pise na njima. I od njih je dobila osip. A u kojim lokalcima tekstilom kupujes?
Moji lokalci ti baš ne budu od pomoči, ali roba od Tekstilprometa zna biti 100% pamuk, Leptirić (MTČ), Centra,...
Mtc sam trazila po sajtu pa ga nema nigdje, ali znam da se prodaju po nekim trgovinama. Imas negdje adresu gdje kupujes?
MTČ ti se zove Leptirić, piše da ima u Arena Centru, inače ima u Rosesu u Začretju trgovina. Ponekad imaju ok izbor.
ja kupujem na placu trešnjevačkom kod tete iz Velševca, ima i kod nas u zgradi Dally,imaju i on štand na trešnjevačkom
da li si sigurna da nije alergija možda od boja i ostalih kemikalija kojima su tkanine tretirane?
Meni je taj BIO PAMUK "super". Da li znate zašto je bio? Zato jer se proizvodi od GMO pamuka koji je otporan na razne štetnike, pa se ne treba šrpicati ni tretirati raznim otrovina kao "obični " pamuk.
Taj bio baš i nema značenje koje bi ja očekivala da ima. Još malo pa bude i GMO kukuruz BIO![]()
Testirano dijete i fakat alergije na sve sto nije pamuk. Ne bih ni krenula trositi nofce da nije hica jer moje su sve mjesavina, osim hm koje ju isto rasturaju. Nabavila sam danas iz maks&spencer pa bumo vidli(nasla nekoliko na snizenju
katjenka, ne znam kako ste po zimi, ali svakako joj kupi duge gaće 100% pamuk, umjesto štramplica.
ili još bolje za zimu tanke tajce pamućne pa prek toga hlače, tak i svoje klince oblačim
zato jer tajice mogu služiti ko hlače ako se skinu gornje hlače, i dete izgleda ko da je u hlačama, to je važno kad je u vrtiću, nebu valjda cijeli dan bio u dugim gačama+ hlače?