Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Kako zaštititi sise?

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Da, ma ne kazem da nije bolje kupiti nesto ekolosko i inace a pogotovo kad je beba u pitanju - ali razlika u cijeni je bila toliko drasticna da sam smatrala element bezobraznog cijedjenja nas kupaca i pogotovo kroz prizmu "ucjene" zdravljem i dobrobiti nase bebe previse odbojnim za progutati. Ne moze po meni biti omjer 1kg ekoloskih banana spram obicnih 2:1 a lanolina 100:1 ( 1g=10kn vs 1g=0,1kn)

tu su neki moji principi da se nedam raditi "bedakom" prevagnuli, tj odlucila sam se na bojkot.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jako se slažem s tobom

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Medelin Purelan (kutija 75kn, doslo iz Zagreba) je cisti lanolin, uzasno je tvrd/gust i jedva ga istiskujem iz tube. Jel to samo moj takav?

Medelin americki lanolin, pod imenom tender care, kosta cak i vise, ali su sastojci 'USP modified lanolin, C8/C10 triglycerides, beta glucan'. Malo je jace zute boje od Purelana, a svakako rjedje i djeluje masnije. I miris je malo drugaciji.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Medelin Purelan (kutija 75kn, doslo iz Zagreba) je cisti lanolin, uzasno je tvrd/gust i jedva ga istiskujem iz tube. Jel to samo moj takav?
    nije!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Medelin Purelan (kutija 75kn, doslo iz Zagreba) je cisti lanolin, uzasno je tvrd/gust i jedva ga istiskujem iz tube. Jel to samo moj tak.
    Stavi ga negdje na toplo, trebao bi omekšati. Lanolin inače može jako varirati u boji, mirisu, tvrdoći, valjda ovisi od ovaca od kojih se dobiva.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

meni treba pomoc!!!!
    naime, Svrco ima 9,5 mjeseci i ima dva donja zubica ( od nedavno)... i mali prasac moje sirote bradavice nateze i gricka da ih je raskrvario...preko dana se uspiju malo oporaviti, ali onda dode noc i agonija pocinje.. em sto me namjerno razvlaci i grize, em se u snu zaboravi pa stisne desne/zubice...dok preko dana dojim uspijeli smo se nekako "dogovoriti" da "ne grize mamu", ali navecer kada ga krene uspavljivati kao da kupuje vrijeme sa tim natezanjem, jer ja povucem bradavicu iz opticaja, a on opala na trbuh, klekne i pocne pljeskati, pjevati i plesati...
    osim sto to krvnicki boli (kao da netko uzarenim zaracem po bradavicama mi ruje), nije mi drago da stavlja u usta krvavu ranicu...
    dali ima neki carobni stapic koji ih moze oporaviti i zacijeliti uroku odmah?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •