Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Tražimo aktivnost na koju se sad možemo upisati

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Tražimo aktivnost na koju se sad možemo upisati

Naime, Sara je trebala u rujnu početi plesati ritmiku u jednom klubu, ali kako ima pumpicu voditeljica je zahtijevala da joj donesemo potvrdu od specijalista da može sve raditi. napomenula je da imamo vremena koliko nam treba.

termin smo kod neurokirurga dobili tek 29.10. i ja jučer pošaljem ženi mail je li kasno da počne vježbati od početka studenog na što mi ona odgvori da su upisi završili za ovu sezonu i da imaju previše djece.. ne mogu napisati ni opisati koliko sam bila razočarana, ljuta, a najviše tužna jer se Sara jako veselila plesu i društvu . ne znam kako da djetetu objasnim da nas je teta malo preveslala

sad kad sam se izjadala, trebamo prijedloge za neku aktivnost, po mogućnosti ples, koju bi mogli sada upisati, što prije..
    S ne ide u vrtić, treba joj zabava, društvo pod hitno

pliz pomagajte

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I da, s obzirom da smo u dubravi, treba nam nešto blizu da je mogu i ja voditi bez auta.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

si pitala dal u vašem vrtiću ( koji je najbliži) postoji slična grupa, u našem su tek počeli raditi, pa vjerujem da se još uvijek može upisat.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jel vam "Cvrčak" na Poljanicama prije Superkonzuma predaleko? Čini mi se da oni imaju ritmiku.

http://www.mvmcvrcak.hr/pagesnewslist.aspx?l=1&m=59&p=

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Naime, Sara je trebala u rujnu početi plesati ritmiku u jednom klubu, ali kako ima pumpicu voditeljica je zahtijevala da joj donesemo potvrdu od specijalista da može sve raditi. napomenula je da imamo vremena koliko nam treba.

termin smo kod neurokirurga dobili tek 29.10. i ja jučer pošaljem ženi mail je li kasno da počne vježbati od početka studenog na što mi ona odgvori da su upisi završili za ovu sezonu i da imaju previše djece.. ne mogu napisati ni opisati koliko sam bila razočarana, ljuta, a najviše tužna jer se Sara jako veselila plesu i društvu . ne znam kako da djetetu objasnim da nas je teta malo preveslala

sad kad sam se izjadala, trebamo prijedloge za neku aktivnost, po mogućnosti ples, koju bi mogli sada upisati, što prije..
    S ne ide u vrtić, treba joj zabava, društvo pod hitno

pliz pomagajte
    Teta je postupila baš ružno. Da li je voditeljica i vlasnica, ako nije svakako napiši mail vlasnici zbog bezobraznog postupka. Nadam se da će te naći bolji klub u kojem će S. biti dobrodošla. Koliko ja znam postoje razne ritmike i sportovi u vrtićima, u koje se mogu i djeca izvana upisati, pa pitajte u lokalnim vrtićima.
    Posljednje uređivanje od sirius : 15.10.2012. at 08:46

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Radi se baš o voditeljici..uopće ne znam što bih joj odgovorila, preljuta sam.. dok smo bili na razgovoru i oglednom satu, 100 puta mi je napomenula da oni rade ovo ili ono, da to za Saru može biti opasno, šta ako ju netko gurne, bla. Sara je najnormalnije išla u vrtić, mogao ju je ntko gurnuti i tamo, a i kod kuće izvodi svakakve vratolomije, ne mogu i ne želim ju stavit pod stakleno zvono.
    Rekla sam da ćemo i mi kao roditelji potpisat izjavu da preuzimamo odgovornost ako se nešto dogodi.

Jelena.o, u našem vrtiću nema aktivnosti, htjeli smo je upisati kad je išla u vrtić, ali nije bilo dovoljno zainteresiranih.
    Čula sam sad da u jednom drugom vrtiću ima pa ću pitat.

Provjerit ću i s Cvrčkom, hvala cure.

Najgore je što su upisi svi u rujnu, a mi smo vjerovali voditeljici na riječ.. baš se osjećam jadno

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Radi se baš o voditeljici..uopće ne znam što bih joj odgovorila, preljuta sam.. dok smo bili na razgovoru i oglednom satu, 100 puta mi je napomenula da oni rade ovo ili ono, da to za Saru može biti opasno, šta ako ju netko gurne, bla. Sara je najnormalnije išla u vrtić, mogao ju je ntko gurnuti i tamo, a i kod kuće izvodi svakakve vratolomije, ne mogu i ne želim ju stavit pod stakleno zvono.
    Rekla sam da ćemo i mi kao roditelji potpisat izjavu da preuzimamo odgovornost ako se nešto dogodi.

Jelena.o, u našem vrtiću nema aktivnosti, htjeli smo je upisati kad je išla u vrtić, ali nije bilo dovoljno zainteresiranih.
    Čula sam sad da u jednom drugom vrtiću ima pa ću pitat.

Provjerit ću i s Cvrčkom, hvala cure.

Najgore je što su upisi svi u rujnu, a mi smo vjerovali voditeljici na riječ.. baš se osjećam jadno

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vidim da ti je post otišo 12x, velim kod nas je upis bio pred nekih 10 dana, ak je tak oni su tek počeli, opa ak i koji trening nije odradila nije ni bitno.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zvrcni Cvrčak, mislim da je u našu grupu ritmike neki dan došla nova djevojčica - znači još primaju.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala ti pino na info, sutra ih zovem.

Držite fige da mi dijete negdje zapleše

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zvala sam u cvrčaK da pitam može li se naknadno upisati. javila se jedna jako simpatična gospođa, i rekla da dođemo 24. 10. (ja sam mislila od početka 11.mj), da dovedemo dijete nek pleše.

eto, naš problem riješen, osim ako nas opet odbiju zbog pumpice. Nadam se da neće.

Hvala vam svima !

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Super! U koji termin dolaziš, možda ćemo biti u istoj grupi? Ako ste kod tete Sanje - ona je pre, prefenomenalna!

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

da, kod tete Sanje smo. rekla nam je teta na tel da dođemo u srijedu u 17:50
    Onda se vidimo valjda

To je na 5.poljanicama jel?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mi smo bli u cvrčku prošle godine
    i bilo nam je bezveze

jel još uvijek traje samo 45 minuta?

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ma meni je bitno da se nečim bavi i da pleše gdje god. Užasno je bila razočarana kad sam rekla da ju u Pinokiu ne primaju.

Puntice, zašto vam je bilo bezveze?
    Mislim da traje 60 min, tako mi se učinilo da mi je rekla gđa preko telefona.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    da, kod tete Sanje smo. rekla nam je teta na tel da dođemo u srijedu u 17:50
    Onda se vidimo valjda

To je na 5.poljanicama jel?
    Mi smo u grupi iza vas.
    Da to su 5. Poljanice - u prolazu.

Što se tiče trajanja, pa sve aktivnosti za klince traju 45 min (ili se varam) - osim našeg sporta koji traje 60 min.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa Vidi poruku
    pa sve aktivnosti za klince traju 45 min (ili se varam) - osim našeg sporta koji traje 60 min.
    i našeg

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A onda jedino mogu zaključiti da je sport 60 min, a ostalo (jezici, ples...) 45 min.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •