Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Neujednačenost u radu rodilišta u Hrvatskoj

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno Neujednačenost u radu rodilišta u Hrvatskoj

koja bi bila zajednička lista za sva rodilišta (ako je i ima), a po čemu se toliko razlikuju?

pa nismo mi toliko baš prostorno ogromni da postoji tolika neujednačenost ili ipak jesmo?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

prvo: prestani otvarati milijun topika, ponekad možeš pisati i u nekom postojećem topiku
    drugo: ovo pitanje je postavljeno na Pravnim savjetima, tu ne spada pa ga ključam
    treće: što točno želiš? pravnu podlogu zšto su rodilišta različita, raspravljati o tome (onda odi na Kutak za filozofski trenutak), uspoređivati razna rodilišta (odi na pdf Rodilišta)?

već sam te jednom lijepo zamolila da prestaneš otvarati topike dok ne provjeriš u pretražniku dal tema već postoji. I eto, opet te molim. Nadam se da si upoznata s pravilima foruma, ako nisi, upoznaj se

hvala

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

nova sam i tek se nekako snalazim, sorry
    toliko toga ima za isčitati, da su mi oči već ispale, a do pravih informacija je teško doći

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj magma prvotno napisa Vidi poruku
    nova sam i tek se nekako snalazim, sorry
    toliko toga ima za isčitati, da su mi oči već ispale, a do pravih informacija je teško doći
    čini mi se da sam iz tvojih postova shvatila da te, između ostalog, zanima porod doma, i informacije (i pravne) o tome.
    Pročitaj ovaj topik
    na toj temi pišu žene koje su rodile doma ili su upućene u problematiku. Sigurno znaju ponešto i o problemima i o pravnoj regulativi itd.

ima i priča jedne cure koja je željela roditi doma

informacija o rodilištima imaš puno, zapravo postoji cijeli podforum Rodilišta tu možeš naći podatke o svim rodilištima u hr. A uskoro će biti aktivna i stranica rodilista.roda.hr pa ćeš tamo imati hrpu podataka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •