Svakako u 27 sam tjednu trudnoce,beba mi je malo veca,( u 22.tjednu i 4 dana 600g) muškic....i zbog toga sam cesto kontrolirala urin,do nedavno je sve bilo savrseno. Inace sam operirala s 3 godine refluks na oba bubrega i mjehur dva puta tako da mi je mokracni kanal spiralnog oblika. Refluks se vratio i lijevi bubreg mi vec godinama radi samo 12% dok mi desni radi odlicno. U petak sam dobila jakuuuu upalu bubrega,prosla sam sito i reseto,infuzije,tablete protiv bolova,inekcije u guzu, da bih na kraju dobila Novocef protiv upale. Bila sam u privatnog urologa i rekao mi je da mi plod pritisce oba bubrega povremeno,tj. njihove kanale i stvaraju se upale. Mogu se stvarati opet,a i ne moraju. Savjetovao mi je stalne kontrole i lezanje na boku. Međutim spominjali su mi u bolnici,a i on da postoji ugrađivanje katetera iz mokracnog mjehura u bubreg bez anestezije da se sprijeci slucaj zadrzavanja urina u bubregu. Ja od toga imam nevjerovatne fobije. Jer sam to prolazila u mladosti mnogo puta i zbog tog spiralnog mokracnog kanala bol je kod mene punoooo veca nego kod ostalih i stvaraju se dodatne komplikacije. Ne mogu to,NIKAKO!!! Dali neko zna dali postoji jos koji nacin da zaobiđem taj kateter (ako bi uopce doslo do toga nedaj boze) i sta da radim....HELP!!!!!![]()