Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Prepadnuta!!

Ninica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno Prepadnuta!!

Svakako u 27 sam tjednu trudnoce,beba mi je malo veca,( u 22.tjednu i 4 dana 600g) muškic....i zbog toga sam cesto kontrolirala urin,do nedavno je sve bilo savrseno. Inace sam operirala s 3 godine refluks na oba bubrega i mjehur dva puta tako da mi je mokracni kanal spiralnog oblika. Refluks se vratio i lijevi bubreg mi vec godinama radi samo 12% dok mi desni radi odlicno. U petak sam dobila jakuuuu upalu bubrega,prosla sam sito i reseto,infuzije,tablete protiv bolova,inekcije u guzu, da bih na kraju dobila Novocef protiv upale. Bila sam u privatnog urologa i rekao mi je da mi plod pritisce oba bubrega povremeno,tj. njihove kanale i stvaraju se upale. Mogu se stvarati opet,a i ne moraju. Savjetovao mi je stalne kontrole i lezanje na boku. Međutim spominjali su mi u bolnici,a i on da postoji ugrađivanje katetera iz mokracnog mjehura u bubreg bez anestezije da se sprijeci slucaj zadrzavanja urina u bubregu. Ja od toga imam nevjerovatne fobije. Jer sam to prolazila u mladosti mnogo puta i zbog tog spiralnog mokracnog kanala bol je kod mene punoooo veca nego kod ostalih i stvaraju se dodatne komplikacije. Ne mogu to,NIKAKO!!! Dali neko zna dali postoji jos koji nacin da zaobiđem taj kateter (ako bi uopce doslo do toga nedaj boze) i sta da radim....HELP!!!!!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Nninice kako si? Jel ti doktor sugerirao neko drugo rješenje? Mislim da će ti doktor dati najbolji savjet ovdje,pa ako treba i drugo mišljenje traži. Sretno!!!

Ninica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

A evo proslo je mjesec ipo dana i za sad sam oke,nasla najboljeg i najskupljeg privatnika,lezanje na boklu i hektolitre tekucine dnevno...brojimo dane za izgurati trudnocu do kraja,drz mi fige !!! ))

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Držim fige, Ninica! I moja sestrična lani je prošla bez katetera, i rodila mrvicu ranije. Nije lako izdržati, ali prođe...

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Ninica prvotno napisa Vidi poruku
    A evo proslo je mjesec ipo dana i za sad sam oke,nasla najboljeg i najskupljeg privatnika,lezanje na boklu i hektolitre tekucine dnevno...brojimo dane za izgurati trudnocu do kraja,drz mi fige !!! ))
    Nina, kako si? imam i ja slične probleme pa se mučim...kako je sve prošlo kod tebe?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •