Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Godišnjica mature - okupljanje gdje?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Godišnjica mature - okupljanje gdje?

MM ima ekipu iz OŠ koja se povremeno nalazi na okupljanju i godišnjicama. Ove godine su njemu uvalili da on odradi organizaciju. Pa je on (kao pravi muž) otišao na put i ostavio ženi da skuplja informacije (žena i tako stalno visi po forumima pa nek se informira).
    Dakle trebam ideju za pristojanu pivnicu/pečenjaru/ pizzeriju za neformalno okupljanje u popodnevnim satima nakon posla, desetak- dvadesetak ljudi . Kvart Trnje ili šiti centar, po mogćnosti sa nekakvim parkingom u blizini, i u blizini javnog prijevoza.

Tonka.M avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pivnica Medvegrad u Savskoj?
    Nisam bila stoljećima, al nekada su imali pristojnu klopu i cijene, veliki parking za goste, velike stolove....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ako žele jesti savršen roštilj, onda restoran NK Trnje u Bosutskoj.Ubila sam se tamo par puta od hrane.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ovo je poslijepodne skoro pa prazno. Nisam jela, ali frendica kaže da je ok. Ima parking http://www.daycafe.hr/gallery_catego...lika-day-cafe/

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ako je trnje, potpisujem ronin.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sofra, četvrtkom su after party od 17 h u green goldu i super je ekipa, malo straija, hrana je fantastična! Ne znam nikoga tko je požalio dolazak!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Sofra, četvrtkom su after party od 17 h u green goldu i super je ekipa, malo straija, hrana je fantastična! Ne znam nikoga tko je požalio dolazak!
    x

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •