Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Nedojeno dijete - potreba za sisanjem

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je to normalno. Dok joj treba sisanje, neka siše. Dojku, dudu, bočicu. Nebitno. Uopće ne treba o tome razmišljati. Sama će prestati kad poželi ili kad ti odlučiš da je dosta.
    Uglavnom, do škole je svima dosta .
    X. Radi se samo o tebi - da li ti se to ili ne, osjećaš li da je vrijeme da stane ili ne, tj. je li ti previše tlaka ili nije.

Nema ti odgovora stila - e, može sisanje dojke, ali ako ne siše, e onda je vrijeme da se bočicu/dudu ukine s 2/3/4 godine itd. U toj dobi, to je isti taj mehanizam, po meni (sisanje = utjeha).

Mi smo ukinuli dudu i bočicu u neko doba kad mi je postala tlaka da ima noćnu pelenu, nije to išlo lagano. Da smo pustili nju samu, ziher bi dudala do 1.-2. osnovne, njoj je duda i bočica bila prava strast - ono.. koluta očima od miline, sad mi se gušt sjetit tih slika. I još iskoči po kući koja skrivena duda.. skrivena s namjerom da je ipak pronađem, ako u pokušaju odvikavanja zakrizira.

Meni je jako pomoglo što se njena prija istovremeno ostavljala dude... pa su se kao "natjecale" koja je velika.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.10.2012. at 11:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •