Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: cijepljenje DA ili NE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dal se kod vas cijepe više bolesti u jednoj inekciji ko kod nas recimo di-Te-Per+ hepatitis+polio, i slično, jer mi u biti imamo do godine dana samo 3 cjepljenja + hepatitisi tuberkuloza koja je sad kod rođenja, i do ročednana smo fraj. Naravno da to ne treba baš u dan cjepit, može i više proć, napose ako je djete boležljivo, a tada treba čekat pobgodan termin zdravlja i prirode. Sad i kod nas se u školu može bez svih cjepiva, napose ako je dete jaaako rizično i jaaako alergično.
    možda savjet ako imaš vremena malo rastegnuti cjepiva.

iza te godine i pol nema cjepljenja? Škola je od 4 god?

NINOLINO avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ne kuzim ni ja leonisa...al nekako opek kako je balkan i od sada bio pokusni kunic za evropu mozda i ima logike da testiraju cjepiva tamo...na bijeloj populaciji jer recimo da su to testirali u africi mozda ne bi dobili rezultate koje mogu na sebi primjeniti...mislsim i do sada je bilo afera oko raznih lijekova i otrova koje plasiraju na balkanu tipa onaj uranij pa zasto ne i cjepiva....

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj NINOLINO prvotno napisa Vidi poruku
    ne kuzim ni ja leonisa...al nekako opek kako je balkan i od sada bio pokusni kunic za evropu mozda i ima logike da testiraju cjepiva tamo...na bijeloj populaciji jer recimo da su to testirali u africi mozda ne bi dobili rezultate koje mogu na sebi primjeniti...mislsim i do sada je bilo afera oko raznih lijekova i otrova koje plasiraju na balkanu tipa onaj uranij pa zasto ne i cjepiva....
    ima netko podatak koja točno cjepiva su danas zabranjena a da smo s njima cijepljene cijele generacija, točnije moja, sedamdesetih , čitala sam o tom nešto, al ne znam di

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •