-
Moji za doručak redovito tamane kruh od jućer koji im istostiram i gore masalc veronika. I ništa drugo. Popiju čašu mlijeka i super. Ponekad namažu malo meda preko,ali rijetko. Mene više mući što je to jednolično,ali i MM je takavv on samo to jede i ne prizna nipte drugo.
Čokolino ne dajem klincima niti ga vole , ne žele ga niti u vrtiću. Zobene isto vrlo rijetko, vole one žitarice sa medom i bademima od podravke, ali to nastojim izbjegavat.
Ne koristimo Margo i sl- biljnomasne prerađevine, isključivo veronikn maslac.
Voće jedu za međuobrok i to uvijek sezonsko, sad se davimo u naru i mandarinama.
Ručak imaju i u vrtići i doma kada dođu, ja preko tjedna kuham brzinski i jednostavno. Tipa int. tjedtenine i domaće šalše, rižota s povrčem, neke šnicle na naglo i pire. Uvijek jedemo puno svježe salate.
Za vrćeru tu su žganci sa mlijekom ili jogurtom, ponekad kakav tost sa prešanom šunkom, kuhana jaja. Imamo svoje domaće sušeno meso i kobase i oni jako vole špek, pa ima dam toga i friškog sira... Ponekad pojedu hrenovke ali to je ugl kada ja radim do kasno i onda MM "kuha". On im zna i one gotove torteline napraviti i žlicu vrhnja, nije nešto ali to su vrlo rijetke situacije.
Što se tiće ekonomske strane, nama se najviše isplati variva. Tipa kelj, prisiljeno zelje, grah, kiselo zelje.... NEkada i bez mesa samo malo finog kuruznog kruha i svi sretni.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma