najbitnije je znati na što je djete alergično,prema tome dalje kroji planove za obroke.imamo u kući alergičara,mala ima 10 god(nečakinja),oduvijek ima problema,a kako su godine išle tako su rasle i stvari koje su joj smetale.tek su lani otkrili najgoru od svih,soju,nakon što su počeli pomnije gledat deklaraciju,sve je pomalo krenulo na bolje.a soje ima ama baš svuda,nebi vjerovala,pudinzi ,uglavnom svi slatkiši,salame(ima samo jedna koju smo našli bez soje).uz to joj smeta kukuruzna škrob,aditivi,konzervansi,jagoda,paradajz,orašas ti proizv.,ma neznam ni sama više šta..šogorica je izbacila vegetu iz kuhinje(svekrva radi domaću),raznorazne fantove,čokolinoje i u biti svu gotovu hranu koju jedu djeca.u školi ne jede,nosi od doma.snalaze se,voli jesti kod mene jer joj prezentiram klopu na neki fora način pa pojede i tikvicu čak ili slatko zelje..ona je naučila što smije,što ne,zahvali se pa odbije(dok još nije znala čitati znala mi je doći pa pita da joj pročitam kaj piše od čega je čokolada).strašna mi je dok traži coca colu pa veli no,1 mjesečnom smijem..teško je,i ti bi kokice dok drugu jedu,a znaš da nesmiješ.