Drage moje, mama mi ima sto dijagnoza a na kraju niti jednu, od raka do bolesti kralježnice itd. Nakon hematologa, neurologa itd. treba nam dobar neurokirurg može i privatno.

Nešto sam se malo informirala pa me zanimaju vaša iskustva.

dr. Robert Saftić- dvojaka iskustva radi i privatno.
dr. Vladimir Kovač KBC Dubrava-savršen ali se dugo čeka
dr. J.Paladino- dvojaki komentari i iskustva (kao stručnjak je više za glavu nego kralježnicu, mada moja mama ima problema i s tim djelom tijela)
dr. Peharec-Pula, W.Bini-Dubrovnik
dr. Darko Chudy
dr. Dolenc Ljubljana

zanima me ima li tko osobnog iskustva s njima ili nekim neurokirurgom iz npr. poliklinike Medikol, Sunce, Nemetova ili s poliklinikom za dijagnostiku i liječenje bolnih sindroma kralježnice i lumbaga u Zg?

Je li bolja Vinogradska,Rebro ili bolnica u Dubravi?
Neki kažu da je Vinogradska bolja za operaciju i lječenje kralježnice ali da je Rebro suvremenije opremljeno, meni je iskreno najbitniji doktor i njegove sposobnosti dijagnosticiranja ako treba i operiraranja a ne metode kojima će sve to obavit.

Isto tako imate li iskustva s Ambulantama za liječenje boli u Zagrebu i koju bi preporučili iz vlastitog iskustva, Vinogradsku, sv.Duh, Draškovićevu ili Rebro (na Jordanovac ne bi)?

Mamam trpi strašne bolove već 3 tjedna, lijekovi i injekcije ne djeluju a doktori već 1 godinu ne mogu postaviti dijagnozu, zato mi stvarno hitno treba preporuka za neurokirurga jer bi možda već sutra išli k njemu.

Unaprijed hvala na pomoći i iskustvima!