Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Labneh - libanonski sir

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005
    Lokacija
    Brussels
    Postovi
    2,040

    Početno

    nama je to ponekad zamjena za abc sir
    samo ne ispadne baš puno, ja radim po receptu jogurt + vrhnje + sol

    ot
    probajte napraviti domaću ricotu, gotova je za 15-ak minuta + hlađenje
    Posljednje uređivanje od maxi : 25.10.2012. at 11:23

  2. #2

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    2,384

    Početno

    Citiraj maxi prvotno napisa Vidi poruku
    probajte napraviti domaću ricotu, gotova je za 15-ak minuta + hlađenje
    Daj nam napiši recept za ricotu.

  3. #3
    Dilek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014
    Lokacija
    Malmo
    Postovi
    140

    Početno

    Citiraj maxi prvotno napisa Vidi poruku
    nama je to ponekad zamjena za abc sir
    samo ne ispadne baš puno, ja radim po receptu jogurt + vrhnje + sol
    Ovako i ja pravim, makar mi je u Turskoj puno jeftinije kupiti labne jer je to svakodnevna namirnica. Labne se upravo po tom dodanom vrhnju razlikuje od sira od jogurta (tur. suzme peyniri). Sir od jogurta ima trostruko vise proteina i malo vise kalorija. Labne je savrsen u kolacima, ili samo kao namaz. Ja ga znam jesti s medom, ili s maslinovim uljem i origanom. Ma moze se sluziti jednako kao svjezi sir, ali je puno ukusniji i laganiji.
    Jogurt radimo u glinenom loncu. Fantasticna stvar.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •