Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: H&M u Zagrebu s maternity odjećom

MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno H&M u Zagrebu s maternity odjećom

Drage Zg mame,

molim vas za informaciju u kojem se točno H&M-u u Zg-u nalazi Maternity odjel, dakle za trudnice. Temu otvaram u ime svoje kume, koja je u 4.mj trudnoće. U Ri se nedavno otvorio H&M, ali, budući da je provincijski, nema takvog odjela. Hvala puno, unaprijed!

usput: gravitiramo i Trstu, što se tiče šopinga namirnica i sličnoga, pa da li možda neka mama iz Ri i okolice ima info o tome da li možda u Trstu u H&M-u ima robe za trudnice?

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Samo u Arena Centru

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Arena centar

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I CC1 East, znam provjereno, sebi tamo kupila par stvari!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odeš na hm.com, odabereš zemlju, pa grad, i onda ti ponudi filter po kojem tražiš dućan, u filteru odabereš h&m mama

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i onda ti za zagreb napiše arena i cc zitnjak
    a u trstu nema

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam ako se ne varam u H&M u Rijeci vidjela robu za trudnice (ili je to bio C&A) , kod dječje robice.
    Sada sam u 25 tjednu trudnoće i nisam kupila ni jedan komad odječe za trudnice, kupujem robu gdje sam i dosada kupovala, još malo će zahladiti pa na red dolaze tunike. Hlače sam riješila tako da sam uzela traperice u New Yorkeru (one traperice-tajice) sa puno elastena XL (inače nosim S), tako da mi idu uz noge a biti će mjesta za stomak do kraja trudnoće!
    Vjerujem da je to jeftinija verzija od robe za trudnice, druga stvar je ako neko stvarno želi kupovati robu za trudnice, onda tvojoj kumici želim ugodan shoping!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i ja sam tako pocela. sa starima tajicama, trapericama na gumu. do, mislim, 30.tt.
    a onda vise nisam stala u njih

na zitnjaku je na odjelu za zene (nulta etaza) kad se udje lijevo.

jedino sto sam ubola u H&Mu zimsku jaknu koja nije za trudnice, strukirana je, ali toliko rastezljiva da sam stala u nju i s trbuhom i kilama

MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kupila je kumica par tajica i tunika, ima i stare robice...ali ona radi i sprema se hladna riječka bura, trebaju joj neke tople hlače/traperice zimske. Uostalom, u tajicama trbuh bude otkriven, a trudničke imaju onaj topli pojas preko trbuha, da joj se dijete ne smrzne

Hvala svima na odgovorima!!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nije H&M, ali ako joj se ne putuje do Zg samo radi traperica možda da proba OVDJE nešto naći? ja sam naručivala traperice i tajice, stigne za nekih 14 dana, poštarina je besplatna. a po meni puno bolji izbor odjeće nego u H&M-u...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i ako vec ides radi toga u h&m, ducan pored c&a takodjer ima odjel za trudnice. pa i trudnicke tajice, debele s visokim strukom za trbuh, zimus su bile 100kn.
    pa ako ubodes njihovo svako malo 20% snizenje...bagatela

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ako se ne varam u H&M u Rijeci vidjela robu za trudnice (ili je to bio C&A) , kod dječje robice.
    Sada sam u 25 tjednu trudnoće i nisam kupila ni jedan komad odječe za trudnice, kupujem robu gdje sam i dosada kupovala, još malo će zahladiti pa na red dolaze tunike. Hlače sam riješila tako da sam uzela traperice u New Yorkeru (one traperice-tajice) sa puno elastena XL (inače nosim S), tako da mi idu uz noge a biti će mjesta za stomak do kraja trudnoće!
    Vjerujem da je to jeftinija verzija od robe za trudnice, druga stvar je ako neko stvarno želi kupovati robu za trudnice, onda tvojoj kumici želim ugodan shoping!
    Tako i ja. Kupila sam samo jedne traperice koje su se na kraju pokazale kao totalno ne isplativa investicija jer sam ih možda dva puta obukla. Ali opet zavisi koja si veličina, ako ostaneš S ili M možeš si svašta naći u "običnim" dućanima.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni ama bas nista iz obicnih ducana ne odgovara. Narastao mi je samo i iskljucivo trbuh, sve ostalo je iste velicine (osim sisa, ali ajde, njih ne moram gurati u hlace), ali nema sanse da bih mogla kupiti hlace veci broj pa ih nositi. Recimo da sam od netrudnicke odjece (osim haljina/tunika/eventualno majica) odustala oko 15-og tjedna, ako ne i prije.

Mogu bez problema obuci vlastite predtrudnicke hlace, sve stima... osim sto mi sprijeda fali valjda 25cm materijala, ako ne i vise.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure da li su u Rijeci dobili robu za trudnice i ako jesu u kojem H&Mu?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nema u Rijeci...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

znaci ipak moramo potegnut do Zg ili Ljubljane..

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hlače sam kupila u outletu na Korzu (samterice i traperice) a od ostalog nista trudnicko, nego tunike, tajice... Ali ja sam na mirovanju i malo izlazim pa mi ni ne treba.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Meni je termin krajem 8og pa bi htjela kupiti topice a mozda budem stala i u vec broj..
    Na kraju krajeva imam online shop i frendicu u austiji ako me muz ne bude htio vozit u zg

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure u kojem onda H&Mu u Zg ima odjel za trudnice i da li H&M u Kopru ima odjel za trudnice? Ljubljana BTC ima jel da?

tanja37 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

U Zagrebu - Arena centar

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hvala tanja37 i meni se cini da sam tamo vidjela al ne vidim nigdje na H&M stranici da pise mama, a znam da je prije pisalo..

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ako se ne vearam i CC1 east ga ima.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure i C&A ima čist pristojan odjel s trudničkom odjećom i to onaj u CCWest.

Također ako imate fejs lajkate im stranicu pa će vas oni obavještavati o vikend popustima npr. 20% na sve pa si možete nabaviti stvari još jeftinije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •