Ja imam jednu Made in Croatia ali je tvrtka od tada bankrotirala (ITC Varaždin); frendica traži sličnu.
Ovako nešto izgleda moje (doduše manje fensi), imate ideju gdje bi sličnu moga naći sada?
Ja imam jednu Made in Croatia ali je tvrtka od tada bankrotirala (ITC Varaždin); frendica traži sličnu.
Ovako nešto izgleda moje (doduše manje fensi), imate ideju gdje bi sličnu moga naći sada?
Kika, na odjelu za bebe se zove stolica za dojenje, a na odjelu za dnevni boravak relax stolac.
MM kupio sebi za radnu sobu, kad sam ja prestala dojiti![]()
prije 5g takvu sam vidjela u kiki. preklinjala sam muza govoreci mu da sam nasla ljubav svog zivota
bila je ful skupa. ljubav nam nije bila sudjena.
Imaš i na burzi ako nije već prodano.
lol spajalica...eto bas ta. to. jap.![]()
Super je, ljepša od mojeKako ti se čini kvaliteta?
Ako mene pitaš, nemam pojma, samo sam se sjetila da sam vidjela oglas, nisam namjeravala kupiti.
ja bi da je spuzva na kojoj se sjedi malo udobnija/deblja ali kako nije moj to me ne dira, MM zadovoljan.
u kiki je ovaj vikend popust na baby program, mislim da 15%,..
A te su stolice na tom odjelu![]()
je...tu iz kike imam i ja...
i da, ne bi škodilo da je spužva malko deblja...
i mala zamjerka...ja sam bila oduševljena što se ti jastuci lako skinu dole, pa sam i pretpostavila da se lako daju oprati...pa taj materijal i nije baš sjajno podnio vešmašinu...popucali neki šavovi...ali to sam pokrpala i sada i dalje uživam u svom stolcu...super mi je![]()
A to se ipak koristi kod nas? Svi mi se tu cude jer nemam njihaljku nikakve vrste.
Ono, ispala sam totalni luzer. Uredili kucu, a bez stolca za dojenje i stola za prematanje.
Meni je ova iz Kike odlična.
I gosti se otimaju za nju.
Istina, mogla je spužva bit deblja...
cijeli jučerašnji dan razmišljm o debljini te spužva...i sad sam si smislila...kupit ću jednu spužvu srednje debljine i jednostavno ću ju sam opodmetnuti spod jastuka...i nadam se da ću dobiti još udobniju stolicu![]()
jel ti ono kazes ajd spat?
e pa i ja mislim o podguzli![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 25.10.2012. at 09:36
Nikad nisam imala taj stolac , ali čini se da je to u Americi nešto što nužno moraš imati (u svim filmovima viđaš posebnu sobu u kojoj je kindač, stolac, prematalica i beba sama, a roditelji na drugom kraju kuće). Prematalica -ormarić nije loše imati, iako mi se čini zgodnije imati mjesto za prematanje u kupaoni npr. na vešmašini (sirotinjska verzija) zbog blizine vode.
I ja sam mislila kao Sirius, ali imam tako malu kupaonu da se dvoje jedva mimoiđu, a veš mašina nije u njoj.
A za stolac za dojenje sam mislila da je to nešto što se nađe samo u katalozima, dok nisam došla kod frendova koji ga imaju. Smjehuljica je tad imala tri mjeseca, tražila je cicu, ponudili su mi stolac, stavili mi tabure pod noge... ja sam utonula, dojila ju i rekla da će morati zvati policiju da me izbace. Da nije bila nedjelja kad Kika radi do 3, bili bi ga već taj isti dan kupili. Kupljen je sutradan.![]()
I u nasoj relativno ogromnoj kuci u obje kupaone nema mjesta za prematanje, a vesmasina je u podrumu.Inace je i nama djecja soba na drugom kraju kuce jer su kuce tako koncipirane. No... nece beba biti tamo, osim ako ja s njim ne preselim. A prematat cemo ga, hm, negdje. Na krevetu, vjerojatno. Americki krevet je meni do guzice, cak i visi.
nakon cetvero djece i raznoraznih stvari koje sam s i zbog njih imala, fotelja za dojenje je nesto sto nisam prezalila... samo kad se sjetim koliko bi mi olaksala da sam je imala (ili bar imala kamo ugurat u ono doba...)...
pored king size kreveta i neke vrste nosiljke (moj osobni favorit je marama), fotelja za dojenje je treca stvar na listi tri najvaznije stvari koje cu preporucivat svojoj djeci kao "muss" opremu za dijete...
Dakle, sad smo došli iz Kike, stolac se prodaje po akcijskoj cijeni od 1590 kn. Stara cijena je 1990, kažu na plakatu.
Gledam naš račun s početka godine 1290 kn!
Lopovi!!!!