Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: koliko nas je rodilo kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku
    mora da ću dobiti gripu ove godine, zbog ovih misli koje mi se motaju po glavi.
    Ovisi. Ako su pozitivne, mala je vjerovatnost, ali ako su negativne i depresivne, onda je vrlo velika, jer je kod depresivnih ljudi narušen rad imunog sistema .

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj anavi84 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovisi. Ako su pozitivne, mala je vjerovatnost, ali ako su negativne i depresivne, onda je vrlo velika, jer je kod depresivnih ljudi narušen rad imunog sistema .
    Meni je ovo žalosno,razmišljanje na razini djeteta
    Kada bi sve funkcioniralo na ovaj način vrlo mali broj ljudi bi bio bolestan.
    A bebe i mala djeca pogotovo
    Nije u životu sve crno-bijelo.Postoji i mnoštvo nijansi
    Koliko sam samo upoznala prekrasnih,pozitivnih i jakih ljudi oboljelih od teških bolesti......
    Posljednje uređivanje od bodo : 01.11.2012. at 16:32

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bodo prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je ovo žalosno,razmišljanje na razini djeteta
    Kada bi sve funkcioniralo na ovaj način vrlo mali broj ljudi bi bio bolestan.
    A bebe i mala djeca pogotovo
    Nije u životu sve crno-bijelo.Postoji i mnoštvo nijansi
    Koliko sam samo upoznala prekrasnih,pozitivnih i jakih ljudi oboljelih od teških bolesti......
    Ti ili si neinformirana ili stvarno razmišljaš na razini djeteta. Tri vođeća uzroka smrti u svijetu su 1. Bolesti srca i krvih žila 2. Rak 3. Pušenje . Od ovih triju bolesti umire preko 90 % svjetske populacije, a one su direktno povezane s našim životnim navikama. Znači stvari su prilično jasne.
    U vrlo rijetkim situacija čovjek može oboliti od bolesti, a da je on sam nije prouzročio (tipa nuklearne katastrofe i sl.), ali i tu se primjenom zakona zdravlja može puno učiniti.

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj anavi84 prvotno napisa Vidi poruku
    Ti ili si neinformirana ili stvarno razmišljaš na razini djeteta. Tri vođeća uzroka smrti u svijetu su 1. Bolesti srca i krvih žila 2. Rak 3. Pušenje . Od ovih triju bolesti umire preko 90 % svjetske populacije, a one su direktno povezane s našim životnim navikama. Znači stvari su prilično jasne.
    U vrlo rijetkim situacija čovjek može oboliti od bolesti, a da je on sam nije prouzročio (tipa nuklearne katastrofe i sl.), ali i tu se primjenom zakona zdravlja može puno učiniti.

Nisam neinformirana,upravo suprotno-zdravstveni sam djelatnik
    I pročitaj moju zadnju rečenicu molim te

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bodo prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam neinformirana,upravo suprotno-zdravstveni sam djelatnik
    I pročitaj moju zadnju rečenicu molim te
    Nemora značiti da si informirana ako si zdrastveni djelatnik. Nažalost današnja medicina se bavi tretiranjem simptoma bolesti, a ne uzrocima, zato i je takva situacija kakva je. Bitno je naučiti farmaceutske nazive "lijekova", a prevenciju tko šljivi.

Skoro sve bolesti (osim onih od kojih smo obolili, a da nismo bili krivi) su pedagoška mjere da čovjek počne živjeti onako kako treba. Znači da Bog nije uspostavio mehanizam boli i patnje, većina ljudi bi se uništila zbog svojih destruktivnih navika, ali kada nastupi bolest onda u većini slučajeva dođe do naglih promjena koje nas sačuvaju od samouništenja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •