Pokazuje rezultate 1 do 50 od 102

Tema: porod u našoj sobi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ma cinjenica je da je sad atmosfera na forumu takva da bilo koja koja rodi kuci ce dobiti cestitke i ovacije, koliko god glupe odluke bile koje su je na to navele
    pa i ona koja se zaista informirala, svjesna izbora, rizika, mana i dobrobiti, koja je organizirala podrsku, strucnu osobu, razmislila o opciji b
    kao i ona koja je u to uletila eto tako, s vjerom u boga i njegovo ocuvanje zdravlja (mos mislit, ti uopce ne umiru ili umiru zdravi i u naponu snage, koliko ih taj bog cuva) - kategorija po meni vise srece nego pameti, i srecom da je tako, najvise radi te bebice

sad smo dusebriznice jer nas je briga vodi li se dijete pedijatru
    a sto je citava roda i dusebriznistvo oko tudjeg dojenja ili pojasa/as? ma smijesno
    Posljednje uređivanje od summer : 26.10.2012. at 12:44

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    sad smo dusebriznice jer nas je briga vodi li se dijete pedijatru
    a sto je citava roda i dusebriznistvo oko tudjeg dojenja ili pojasa/as? ma smijesno
    Nije mi uopće smiješno, nimalo, znam da se u Rodi savjetuje i dojenje i autosjedalica i pregledi kod pedijatra, i oni redovni, a naročito oni kad se vidi da nešto nije u redu.
    Za novorođenče mislim, ovo kasnije ne znam kakav je pristup.
    Ovdje je očito da je dijete zdravo, ok, naravno, ali, dajte, molim vas, svi skupa, roda ili ne roda, rodilo se dijete doma ili u rodilištu, izgledalo zdravo i rumeno ili ne,
    treba ga, njega radi, odvesti na pregled, prva tri dana po porodu.
    Nije dušebrižništvo to napisati, to je ko dobar dan, odvesti, pa makar se vratio sa spoznajom da si išao bezveze.Tim bolje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •