Ima li neko sredstvo kojima se čiste primjerice podovi, a da nije preotrovno? Drugim riječima kako čistite površine na kojima bebe borave, pužu...?
Ima li neko sredstvo kojima se čiste primjerice podovi, a da nije preotrovno? Drugim riječima kako čistite površine na kojima bebe borave, pužu...?
Ja samo krpom od mikrovlakana i vrucom vodom. U najgorem slucaju malo nekog sapuna ili deterzenta za sudje i onda kasnije dva tri puta ispirem to sve.
ajde da se i ja jednom nasmijem na pitanje o pretjeranom čišćenju
Dakle - čistim ih metlom i vodom. Puzzle i strunjaču na kojima boravi ponekad našpricam sa Super 10 i prebrišem krpom.
To ti je neki deterdžent od Goldena koji je navodno neotrovan, a jako dobro pere, glava prednost u mojim očima mu je to što se lako ispire tj. samo se pobriše sa mokrom krpom. Ja ga i inače koristim za pranje svega i svačega.
ja isto perem samo vodom, kad uopće perem![]()
frka me tih svih kemikalija i sl, a za LDC i super 10 sam i ja čula da je neotrovno
ja perem puzzle i okolni pod s otopinom vode i sredstva za sterilizaciju dudica i bočica![]()
Ah, mislila sam da je ovdje riječ o nečem drugom. Mislila sam da spominjete muževe![]()
pa dajte cure, voda i krpa su dovoljne, jer sta stave u usta a da nije prošlo sve moguće sterilizacije. evo ja steriliziram još uvijek dude, jer mi je zgodno jer ja spadam u onu grupu cura koje doje sa šeširićima jer se žabac navukao na njih. pa kad njih sredim usput ubacim i dude, a sama se sebi smijem zbog toga.
sabaleta prvotno napisa
![]()
ja sam se pripala sa se berlinka misli sterilizirat, taman sam htjela predložit da muž rađe učini vazektomiju
a da je prebacit ovaj topic na 4 kantuna?
Bez brige, ovo preslatko stvorenje (Jana) ne smije ostat samo, a i mama i tata bi bar još jedno takvoMajaMajica prvotno napisa
![]()
:Dberlinka prvotno napisa
kad spomenu super 10 nemogu a da se ne sjetim filma moje grčko vjenčanje kad je tata od glavne junakinje-toule, čini mi se špricao sve okolo s nečim za pranje stakla-prao ruke, špricao ogrebotine, opekline sve sve...![]()
Ja sam negdje pročitala da netko puzzle pere u veš mašini pa sam ih lijepo i ja počela tako prati, jednostavnije je.
Pod perem toplom vodom i krpom, ponekad stavim deterdženta za suđe.
windex windex :D
windex bravo![]()
![]()
joj krepaću od smjeha i kašlja
Nama je Golden prodavačica rekla da joj se jednom dogodilo da je jednom negdje putovala a zaboravila je toaletnu torbicu pa se istuširala i kosu oprala LDC-jem a i zube je oprala istim sredstvom![]()
o bože jel ga i doručkovala?
Mamita prvotno napisa
![]()
inače taj windex sadrži i amonijak koji ameri vole koristiti za razne stvari pri denzifekciji
jel to kao one reklame: krema za lice koju možeš namazati i na kruh (za mršavljenje?)Mima prvotno napisa
to je staaaara reklama. u stllu đirlo ili sl.
Mama od jedne moje poznanice našpricala protvan od pečenja sa super 10 da se otopi, dođe kćer s posla, uzme kruh i pomacka... nije uopće skužila (to je bilo dok je još bio samo onaj bez mirisa).aleta prvotno napisa