-
priljepak ilitiga bebač nemože bez mene
malac ima 9 mjeseci i nemože ni minutu bez mene.....doslovno....
nesmijem mu otići iz vidokruga -odmah nastaje plač i deranje....ono histerično...postavi se na sve 4, vrišti i spušta glavom u pod....užas...ko u meksičkim sapunicama nariče....
zna se zaigrati sam, s bratom, s drugim bebama (bude tu i čupanja i šamaranja,onako iz dragosti,ali se igra), ali ako sam ja blizu ili pored njega.
dođemo k mojima, nedaj bože da bi išao k njima, prvo se zaljepi pola sata uz mene,i onda AKO je dobre volje, ode malo k njima ali moram mu biti u vidokrugu. (ima par ljudi kojima hoće ići na ruke, ostali ne dolaze u obzir, pogotovo stranci)
doma nesmijem izaći iz sobe, to je urlikanje, nosim ga sa AS sa sobom u kupaonu dok se tuširam, pišam, kenjam
...samnom je u kuhinji ili dnevnoj preko dana (male prostorije spojene) nekad se zaigra, nekad kuhamo skupa...
evo sad dok ja tipkam, igrao se pored mene i otpuzao u hodnik skroz do balkonskog prozora (gdje me nevidi) i nije plakao jer je sam otišao od mene, a da je, nedajbože bilo obrnuto - panika!...
čak ne pomaže ni kad je mm doma pa ga on uzme da se odem istuširati u miru - opet je panika!
za mjesec dana krećemo u vrtić i već sad imam grč u želucu, i nije to radi te moje nervoze-tako je od rođenja...skroz različit od svog brata....
još uvijek cica, spava s nama, tj. koliko se to može zvati spavanjem- 5-6-7- buđenja po noći, po danu AKO odspava 15-30 minuta,1-2x dnevno...ne pije flašicu jer je alerg. na mlijeko i mliječne proizvode...a i neće uzet flašicu u usta..pije vodu iz kljuna ili čaše....ne pije sokove i čajeve jer mu nisu fini......uspavljuje se uglavnom na cici ili na ramenu
, tete baš nisu blagonaklone takvom uspavljivanju i tome kaj još cica, ali ja ga ne mislim odbijati od cice....
u autu nema šanse zaspati jer se ne voli voziti a vožnja od 40ak km je već prava noćna mora što se tiče deranja i plakanja...prije je palila muzika sa mobitela- braco mu je puštao dok se vozimo,al sad više ni to....histerično plače, i vožnja je prava avantura....
dragi Piko,Lastane, gospodine Budiša, šta da radim?šta šta? 
ajd utješite me, jer od okoline mogu dobiti samo : "a bu ga prošlo" i skretanje teme na njihove probleme....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma