Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Beba - mali agresivac

Hepimam avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno Beba - mali agresivac

Ok, mozda sam malo pretjerala u naslovu ali nasa beba je u zadnjih mjesec dana pocela vrlo jako (za mene cesto bolno) grebati po dekolteu dok ga uspavljujem, stipati mi lice i cupati kosu dok se mazimo itd...Ok ovo kod uspavljivanja je vjerojatno rezultat umora ali gdje je nestao ono malo umiljto djetesce koje samo guguce i milo se smije Jel to neka faza u kojoj otkriva svoju snagu ili?
    Negdje sam procitala da malo starije bebe od mog cesto grizu mamu i tatu od dragosti i ljubavi...jel to slicno? Mi imamo tek 5 mjeseci...

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Za mene ništa čudno, naša curka je takva od kada je počela sa prstićima istraživati lica i sve oko sebe(ne sjećam se točno kada) a s obzirom da je poprilično jaka često je rezultiralo bolnim jaucima Baš me neki dan tako ogrebla ispod oka da mi je išla krv i ostao podljev sa velikom ogrebotinom... Ah, ljubav je ponekad bolna Mi ju svaki put kad baš pretjera sa grebanjem i udaranjem ozbiljnim glasom upozorimo da se to ne radi, valjda će uroditi plodom...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

a kako li tek obozava moju kosu <3
    nitko me nije tako cupao kao ona

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mene moj mjesecima cupao svom snagom, jednom mi i cijeli busen kose pocupao ja sam mu svaki put govorila, ne mamu cupati i pokazivala mu kako se mazi. I bas sam neki dan primijetila da me nije gocupao bar mjesec dana.

A danas mi je bas barba komentirao da tako mala djeca nemaju osjecaj za snagu, da sve sto rade, rade svom snagom, tj. sve stiscu svom snagom i tako to.

Al to je definitivno ljubav, ne agregsija.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moji čupaju kosu, štipaju, lupaju nogama (pedaliraju) po mom trbuhu. I mene, i MMa i jedan drugoga.
    A valjda je to od milja.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni se cini da grebanjem, cupanjem i stipanjem smanjuju svoj stres. Mozda idu zubi, prehladjen je. Treba rezati noktice bar 2x tjedno, da ne bude krvi

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

i mene je moj negdje u toj dobi počeo grebati dok doji, pa štipati nekad me i miluje po licu, štip za usta, gura mi prste u usta, dira kosu, vrti privjesak na lančiću...
    al što štipaaaa jaoo

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mene ovaj moj mali išuta u trbuh dom je na prematalici, da se sva umorim. al to on samo lupa nogicama od uzbuđenja, a ja se nađem eto baš tu s trbuhom. meni je to grebuckanje dok siki jako slatko, ali zasad je to samo baš to, nježno grebuckanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •