Citiraj renci prvotno napisa Vidi poruku
jeli ima platnene ili jednokratne pelene? ako su jednokratne onda po težini određuješ ili? Ako sam dobro shvatila noćnu pelenu ima i do 12 sati, znači da u dnevnih 12 sati promjeni barem 5 pelena, mokrih? Pa ne zvuči mi to loše, mislim da je to u redu, ajmo sad malo o tvojim dojkama.
Osjetiš li kada se dojke pune? Imaš li perioda mirovanja između dojenja? "Dojenje ležeći po noći dok je mirna" - možeš li tako i po danu? Izdajanjem ćeš održati produkciju mlijeka, iako joj povremeno ponudiš bočicu (znam da je to da budeš mirna,) ipak svaka bočica na kraju umanjuje količinu mlijeka, a ako imaš izdojenog pokušaj joj ga ponuditi žličicom. Vjeruj pedijatrici da 450 g nije tako malo, znaš i sama da svako dijete ne dobiva isto, a baš u trećem i četvrtom mjesecu neka djeca dobiju znatno manje nego do tada, a sve bude na kraju ok.
Molim te pročitaj ovaj članak, možeš li se prepoznati u nekim dijelovima?
ww.roda.hr/articwle/readlink/1930
cure, prvo hvala na analizi, možda pomogne, barem da se ja osjećam bolje ako već ne popravi stvari s jelom kod malene.

evo ovako: nosi jednokratne pelene. noćnu ima oko 12 sati, fino je puna (određujem prema težini i prema onome kako je punila pelene kad je fino jela i fino napredovala).
dnevnih pelena ima 4 do 5.

dojke: punjenje osjetim no ne svaki podoj. načešće osjetim jednu kako se puni kada ona povuče na drugu. kaže, nije kod svakog podoja.
još sam jednu stavr zaboravila reći, dojim je na načim da nudim istu dojku dva puta za redom, kako bi dobila masnije mlijeko, jer njeni podoji su kratki i isprekidani.
za to virijeme se druga dojka bolje napuni.
što se bočice tiče, ne prihvaća je. niti dudu varalicu.
mislila sam početi je hraniti izdojim na bočicu, isključivo i time si olakšati i imati kontrolu koliko pojede, ali ona neće...

članak nisam uspjela otvoriti

renci, pitala si me osjetim li probadanje u dojkama...tu i tamo kao da osjetim da me pagano ali baš jako lagano probode, no beba nema niti jedna znak soora