-
evo izvještaja od nas.
i dalje se mučimo. danju divlja, mlati rukama, odbija, nerbozna je, moram ju dojiti i nunati i šuškati...
luda sam već i fizički i psihički.
bili smo na vaganju i brojke su jako dobre - 600 i nesto grama u malo više od mjesec dana.
svjesna sam da je to težina koju sam ja isforsirala, tj da je ne dojim na način koji to radim, ne bi bilo niti upola manje.
planiramo krenuti sa dohranom čim prije kako bih si malo olakšala ove lude i teške dane, iako sam nudila već ali je pljuvala...kao i bočicu.
eto...težina je ok, ali sve ostalo i dalje jaaaako mučno.
-
pozdrav cure, molim Vas za savijet
nemamo ni nepunih mjesec dana a mucimo se sa hranjenjem. u bolnici sam imala poteskoca sa dojenjem, od krasta na bradavicama do kvrga na dojkama. Nisu mi nista za kvrge rekli, samo da imam mlijeka i da bude beba dobro. kada smo dosli doma bilo je ok 1 dan, i onda je krenulo sve nizvodno. bila mi je na dojci po 6 sati, nikako da se najede i tako na drugoj. bila sam na rubu, nema mlijeka, a ona je gladna. uzeli smo dohranu (kršitelj koda) i tek sam onda vidjela koliko je malena gladna. kada su dojke dosle k sebi, vratile su se kvrge. malena je htjela samo desnu sisat, ali lijevu ne. dolazila mi je sestra i razbijala kvrge. nakon nekih 7 dana mucenja sa bebom, prihvatila je i drugu dojku. sada ih oba dvije sisa ali ju nemogu nikako nahraniti. dajem joj dohranu barem 2 puta na dan, ponekad i tri. ponekad se mogu izdojiti maksimalno koliko izdojim je 90 ml. pokusavam joj davati dojke non stop, i prihvaca ih ali ocito ne doviljno. osjetim dok papa da se kvrgice razbijaju, osjetim kada se pune dojke. kada razbijem kvrgu, napravi se nova. budimo se svaka 3 sata i stavim je prvo na dojku pa koliko trazi trazi. ali najdraze joj je biti 10 minuta i onda zaspi a nekad zna odspavati 3 sata a nekad mi se budi nakon koje sekunde i tako sve u krug. sto da napravim da vratim mlijeko, da razbijemo sve kvrge do kraja da se rijesim dohrane. drugi tj nam je mjesec dana. dosta mi je vise suza zbog svojih dojki. zbilja zelim uspjeti i uzivati u svemu u prvom djetetu. hvala vam puno.
Posljednje uređivanje od puntica : 16.11.2012. at 11:26
Razlog: uklonjen naziv adaptiranog mlijeka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma